Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Taká mladá a taká napichaná: Krásna tínedžerka (17) sa mení na figurínu z vosku!

Kylie Jenner napriek veľmi mladému veku pravidelne podstupuje kozmetické vylepšenia tváre a rôzne výplne. Zobraziť galériu (10)
Kylie Jenner napriek veľmi mladému veku pravidelne podstupuje kozmetické vylepšenia tváre a rôzne výplne. (Zdroj: Instagram)

LOS ANGELES – Botox je jej verným spojencom! Zatiaľ čo mnohé hollywoodske hviezdy siahajú po kozmetických vylepšeniach až v zrelom veku, Kylie Jenner sa rozhodla zmeniť svoju vizáž naozaj zavčasu. Obklopená vyumelkovanými sestrami totiž už v sedemnástich rokoch začína pripomínať exponát z múzea voskových figurín.

Stále si nedá pokoj! Hoci jej rovesníčky ešte stále derú školské lavice a majú celkom iné záujmy, ašpirujúca modelka Kylie Jenner vymetá jednu kliniku krásy za druhou. Po vzore svojich sestier s priezviskom Kardashian totiž zatúžila vyzerať ako živá bábika. Čo na tom, že len pred pár dňami oslávila 17. narodeniny a na adresu nezmyselných zákrokov žne obrovskú kritiku? Na jej tvári by ste už teraz našli výplní viac než dosť.

V centre pozornosti u vyspelej tínedžerky zostávajú pery, ktoré neustále zväčšujú svoj objem. Kylie ich totiž ešte ako 12-ročné  dieťa mala veľmi úzke, no dnes by mohla pokojne konkurovať top hollywoodskym kačacím zobákom. Výraznou premenou prešla aj jej sánka, ktorá je teraz špicatejšia. Všetky tieto viac či menej invazívne zákroky tmavovláska podstúpila preto, aby sa z nej stala rovnako úspešná modelka než jej o rok staršia sestra Kendall.

Snahy dospievajúcej celebrity už padli na úrodnú pôdu, keď sa jej podarilo nafotiť sériu záberov pre magazín V. Kylie totiž šoubiznis vníma ako povinnú súčasť života. Ako účinkujúca v reality šou Kardashianky si na nič iné vlastne ani nespomína. „Ja a Kendall si ani nepamätáme na časy pred nakrúcaním šou, predtým, ako k nám domov prišli kamery. Pre nás je to normálne,“ prezradila prominentná sedemnástka. Ostáva len dúfať, že Kylie svoje nedospelé konanie raz trpko neoľutuje.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu