Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Jaternica Lady Gaga stále priberá: Mení sa na vypapané strašidlo!

Pribratá Lady Gaga v nelichotivom outfite predviedla kypré tvary. Zobraziť galériu (16)
Pribratá Lady Gaga v nelichotivom outfite predviedla kypré tvary. (Zdroj: profimedia.sk)

SOUL – Valí sa ako guľa! Lady Gaga (28) po vzore svojich kolegýň z brandže odjakživa podstupovala náročné tanečné tréningy a na koncertoch predvádzala dokonalé krivky. V poslednom období však na svoju ukážkovú formu zvysoka kašle. Výrazne sa zaoblila na všetkých partiách a podobá sa na seba čoraz menej. Zvlášť, keď siahne po jednom zo svojich otrasných outfitov.

Zachutilo jej papať? Ak sa chcú talentované speváčky presadiť v drsnom a dravom svete populárnej hudby, neraz sa musia vzdať všetkých kalorických dobrôt. Tento recept na úspech kedysi poctivo nasledovala aj Lady Gaga, ktorej sa však štíhla postava zrejme zunovala. Juhokórejských fanúšikov tento týždeň prekvapila ako rozkysnutá buchtička. Na letisko totiž dorazila s nečakane kyprý telom.

Svetoznámej hudobnej hviezde začala hmotnosť prudko stúpať už pred niekoľkými mesiacmi, preto volí čoraz pohodlnejšie oblečenie. Inak tomu nebolo ani v piatok krátko po prílete do juhokórejskej metropoly. Lady Gaga zdravila nadšených fanúšikov v oranžovom pletenom komplete z dielne Wilson Pk, ktorému nechýbali farebné aplikácie. Dve z nich si speváčka umiestnila aj na svoju tvár. Najväčším prekvapením sa však stala jej viditeľne plnšia figúra. Široké boky a hrubšie nohy aj ruky mali od štíhlej celebrity na míle ďaleko.

Lady Gaga sa tentoraz pokúsila o maximálnu dávku prirodzenosti a nevzala si žiadnu parochňu. Jej pravú tvár pritom skrývali nánosy líčidiel. Nadšenci popovej princeznej však prejavovali obrovskú radosť, za ktorú sa tmavovláska nezabudla poďakovať prostredníctvom Instagramu. „Ďakujem stovkám krásnym fanúšikov, ktorí ma pozdravili na letisku. Vaša láska pre mňa znamená tak veľa...“ napísala uveličene na svoj profil. Ktovie však, či ju potešili aj fotografie, ktoré v príletovej hale vznikli.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu