Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Sexbomba Pamela Anderson si neustrážila bikiny: Ukázala holý zadok!

Pamela Anderson oprášila romantiku aj sexi krivky v bikinách na dovolenke s Rickom Salomonom. Zobraziť galériu (15)
Pamela Anderson oprášila romantiku aj sexi krivky v bikinách na dovolenke s Rickom Salomonom. (Zdroj: profimedia.sk)

SARDÍNIA – Sexi telo vystavuje v celej nádhere! Hoci ešte pred niekoľkými týždňami Pamela Anderson (47) požiadala o rozvod, momentálne od svojho manžela nedokáže ruky odlepiť. Počas romantickej dovolenky navyše pretŕča postavičku ako lusk. Spod miniatúrnych plaviek vystrkuje celkom nahý zadoček, veď pozrite sami.

Provokuje, ako sa len dá! Hovorí sa síce, že dvakrát do tej istej rieky neradno vstúpiť, no Pamela si svojich partnerov zásadne vyberá spomedzi tých, ktorých si otestovala v minulosti. Manželstvo s Rickom Salomonom z roku 2007 anulovala, ale to jej nebránilo v tom, aby sa s ním nedávno opäť zosobášila. Už po veľmi krátkom čase zatúžila po slobode a utekala za ďalším bývalým, druhý rozvod sa však očividne odkladá. Hrdličky si totiž hrkútajú v Taliansku, kde blondínka dráždivo odhaľuje svoje krivky.

Silikónová sexica síce kráča v ústrety päťdesiatke, no vek sa na jej figúre zatiaľ nijako nepodpisuje. Pamela si v týchto dňoch naplno užíva slnečné lúče, ktorým vystavuje všetky časti tela. Pri opaľovaní si dokonca stiahla spodný diel bikín, aby sa vyhla bielym miestam. Rick na rozdiel od zákonnej polovičky pôsobí zanedbane, no vychutnáva si pohľad na jej nahý zadoček a nešetrí romantickými gestami.

O Pamele je známe, že všetky jej vzťahy majú búrlivý priebeh a odlišné nie je ani súčasné manželstvo. „Pam cítila, že to jediné, čo môže v tomto okamihu vzťahu a manželstva s Rickom urobiť, je požiadať o rozvod kvôli divokému žúrovaniu. Milujú jeden druhého, ale s Pam a Rickom je to vždy húsenková dráha. Nikto by nebol šokovaný, ak by sa udobrili,“ prezradil na margo krízy prominentov zdroj z ich okolia portálu TMZ. Nechajme sa teda prekvapiť, dokedy Pamela vydrží tentoraz.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu