Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Pamela Anderson je späť: Stačila radikálna zmena a uchvátila ako zvodná kosť!

Pamela Anderson sa vrátila k dlhým vlasom a ohúrila ako za starých dobrých čias. Zobraziť galériu (13)
Pamela Anderson sa vrátila k dlhým vlasom a ohúrila ako za starých dobrých čias. (Zdroj: profimedia.sk)

LOS ANGELES – Veľkolepý návrat do starých koľají! Hoci Pamela Anderson (47) roky stelesňovala mužský ideál prsnatej sexbomby, v uplynulých mesiacoch prekvapovala krátkymi účesmi. Tie ju však definitívne omrzeli a blondínka sa vrátila k dlhým vlasom. Pozrite, ako vďaka nim viditeľne omladla a jej tvár sa doslova rozžiarila.

Opäť vyzerá fantasticky! Keď sa Pamela Anderson rozhodla pre radikálny zostrih vlasov, jej skalní fanúšikovia sa rozdelili na dva tábory. Časť z nich tvrdila, že herečka a modelka pôsobí mimoriadne žensky a šik, no druhej polovici obdivovateľov účes nebol po chuti. A ako sa zdá, novinka na hlave niekdajšej playmate omrzela aj samotnú nositeľku. Záchranárka z kultového seriálu Pobrežná hliadka si nechala pramene predĺžiť a vylepšenú hrivu predviedla v celej kráse.

Paparazzi vynovenú Pamelu zastihli v okamihu, keď v sprievode ochrankárov opúšťala hotel. Dobre síce vedela, že najväčšiu pozornosť upúta práve vlasmi, no nezabudla ani na perfektne zladený outfit. Svoju ukážkovú postavu predviedla v úzkych nohaviciach a ploché bruško poodhalila vďaka kratšiemu topu. Zladená v prírodných a krémových farbách zanechávala svieži dojem, pričom si rozruch okolo seba náležite užívala.

Pre úplnosť treba už len skonštatovať, že Pamela si svoj krátky účes vždy chválila a cítila sa v ňom vynikajúco. „Najprv som si myslela, že vyzerám ako Anderson Cooper alebo Q-Tip, či niekto taký. Teraz sa ale cítim naozaj veľmi silná,“ štebotala plavovláska ešte v marci. Medzičasom sa na červenom koberci síce objavila s typickou objemnou hrivou, no zrejme išlo o parochňu a snahu oprášiť jej imidž silikónovej sexice.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu