Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Zošúverený pracháč (73) vyvetral mladú milenku (26): Ups, nohy má tenšie ako ona!

Zostarnutý Roberto Cavalli na romantickej prechádzke s o desaťročia mladšou partnerkou Linou Nilson Zobraziť galériu (4)
Zostarnutý Roberto Cavalli na romantickej prechádzke s o desaťročia mladšou partnerkou Linou Nilson (Zdroj: profimedia.sk)

IBIZA – Bizarný párik! Aj keď väčšina atraktívnych dievčat vo veku okolo dvadsiatky o starých veteránov ani nezakopne, Lina Nilson fešáka očividne nepotrebuje. Už dlhé roky totiž žije vo vzťahu s návrhárom Robertom Cavallim, ktorý starobu nezaprie. Vycivené nohy má dokonca tenšie ako jeho milenka v rozkvete.

Romantická láska až za hrob? To sotva! Keď sa v médiách po prvý raz začali objavovať fotografie svetoznámeho dizajnéra a jeho o takmer pol storočie mladšieho úlovku, nikto tomuto spojeniu netipoval dlhú životnosť. Znie to síce neuveriteľne, no dvojica žije pod jednou strechou už šesť rokov a naďalej spolu trávi väčšinu času. Lina Nilson si očividne na pohodlie zvykla a po rodine netúži. Rolu opatrovateľky zošúvereného boháča si užíva aj s domácimi miláčikmi.

Keďže Roberto počas kariéry nahonobil obrovský majetok, v súčasnosti si najčastejšie užíva prímorskú klímu na svojej luxusnej jachte. Momentálne sa nachádza na Ibize, kde priateľke a štvornohým miláčikom doprial prechádzku po maríne. Podobne ako Lina nahodil šortky a vychutnával si príjemné slnečné počasie. Kráčajúc vedľa mladučkej partnerky však jeho vizáž pôsobila rozpačito. Starecké nohy totiž vekom strácajú vitalitu a pokrýva ich len zošúverená koža.

Napriek tomu, že Cavalli už zďaleka tak veľmi nepracuje ako kedysi, v oblasti unikátnych kreácií ešte zďaleka nepovedal posledné slovo. Medzi celebritami totiž našiel novú múzu – samotnú vojvodkyňu z Cambridge. „Princezná by mala byť sexi. Je mladá, je krásna, rád by som pre ňu navrhol niečo výnimočné,“ nechal sa počuť sedemdesiatnik na adresu Kate Middleton. Žeby zatúžil po pozvánke na kráľovský dvor?

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu