Piatok10. máj 2024, meniny má Viktória, zajtra Blažena

Herci z Upírskych denníkov sa vzali: Táto svadba nikomu dych nevyrazila!

Persia White a Joseph Morgan sú už svoji Zobraziť galériu (3)
Persia White a Joseph Morgan sú už svoji (Zdroj: profimedia.sk)

JAMAJKA - Anglický herec Joseph Morgan sa oženil s hereckou kolegyňou Persiou White, po boku ktorej si zahral v seriáli Upírske denníky (2009). Svadba sa uskutočnila začiatkom júla na Jamajke.

Na obrade v Ocho Rios sa podľa rodáčky z Miami zúčastnilo 26 blízkych priateľov a rodinných príslušníkov. Celú svadbu poňali minimalisticky, nebolo na nej vraj nič dych vyrážajúce. Dvojica chcela, aby sa konala v kruhu najbližších a v harmónii s prírodou. „Najšťastnejší deň môjho života,” napísal na margo sobáša Joseph na svoj Twitter. 

Morgan a White, ktorí sa spriatelili už ako tínedžeri, teraz podľa slov herečky plánujú viacero spoločných televíznych a filmových projektov. Chcú mať spolu aj deti.

Tridsaťtriročný Joseph Morgan je známy najmä ako upír Niklaus Mikaelson, ktorého stvárňuje v seriáloch Upírske denníky a The Originals (2013). Predstavil sa aj v snímke Vojna bohov (2011), dráme Angels Crest (2011) či hororoch Warhouse (2012) a Open Grave (2013). Štyridsaťjedenročná Persia White je americká herečka a speváčka. Okrem spomínaných Upírskych denníkov si zahrala napríklad v seriáloch Breaker High (1997 - 1998) alebo Girlfriends (2000 - 2008). Predstavila sa aj v horore Blood Dolls (1999) či dráme Červené písmená (2000). V roku 2009 vydala debutový album Mecca. 

Šťastná nevesta zatiaľ fanúšikom ukázala len takúto svadobnú fotografiu.
Zobraziť galériu (3)
Šťastná nevesta zatiaľ fanúšikom ukázala len takúto svadobnú fotografiu.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu