Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Americký fešák randí s krásnou upírkou: Toto je najkrvilačnejší pár Hollywoodu!

Nikki Reed a Ian Somerhalder Zobraziť galériu (14)
Nikki Reed a Ian Somerhalder (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Americký herec a model Ian Somerhalder, známy ako Damon Salvatore zo seriálu Upírske denníky (2009), a predstaviteľka Rosalie Hale z upírskej romantickej ságy Twilight (2008 - 2012) Nikki Reed, tvoria pár. Magazín Us Weekly o tom informoval nemenovaný zdroj z ich okolia. Dvojicu zároveň odfotografovali počas víkendu, ktorý spolu strávili v Los Angeles. Tridsaťpäťročný herec a o deväť rokov mladšia Reed si užívali vzájomnú prítomnosť, objímali sa a nešetrili bozkami.

Somerhalder predtým randil napríklad s herečkou Ashley Greene, ktorá v ságe Twilight stvárnila Alice Cullen, či bulharsko-kanadskou herečkou Ninou Dobrev, známou zo spomínaného seriálu Upírske denníky. Reed sa v marci rozišla s manželom, spevákom Paulom McDonaldom. Neskôr tvorila pár s tanečníkom a choreografom Derekom Houghom, s ktorým istý čas randila aj Dobrev. 

Ian Somerhalder sa predstavil ako Boone Carlyle v úspešnom seriáli Nezvestní (2004 - 2010). V šiestich dieloch televízneho projektu Smallville (2001 - 2011) stvárnil Adama Knighta a na konte má aj filmy ako Pravidlá vášne (2002), Pulz hrôzy (2006), Vojna zabijakov (2009) či How to Make Love to a Woman (2010). 

Nikki Reed debutovala v roku 2003 vo filme Trinástka. Okrem toho účinkovala v snímkach Legendy z Dogtownu (2005) či Americká zbraň (2005). Najviac však na seba upozornila stvárnením Rosalie Hale v spomínanej filmovej adaptácii knižnej série Twilight. S Paulom McDonaldom vydala v roku 2012 EP The Best Part. Objavila sa aj vo videoklipe k piesni Get The Girl Back (2013) formácie Hanson. 

Nikki Reed a Iana Somerhaldera odfotografovali počas víkendu, ktorý spolu trávili v Los Angeles.
Zobraziť galériu (14)
Nikki Reed a Iana Somerhaldera odfotografovali počas víkendu, ktorý spolu trávili v Los Angeles.  (Zdroj: profimedia.sk)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu