Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Len 14-ročná tínedžerka speváckou senzáciou: Toto sa ešte nikdy nikomu nepodarilo!

Rachael Thompson v austrálskom X Factore tromfla originál a postarala sa o hotovú senzáciu. Zobraziť galériu (3)
Rachael Thompson v austrálskom X Factore tromfla originál a postarala sa o hotovú senzáciu. (Zdroj: YouTube)

AUSTRÁLIA – Postarala sa o neuveriteľný rekord! Spevácke súťaže majú vo svete neustále mimoriadny úspech, pretože často odhalia priam hlasové zázraky. Príkladom môže byť len 14-ročná Rachael Thompson so svojím mimoriadne precíteným a anjelským speváckym prejavom. To, čo po jej výkone v televíznej šou nasledovalo, je príbehom ako z filmu.

Jej vystúpenie malo obrovskú moc – a to doslova! Reč je o mimoriadne talentovanej Rachael Thompson, ktorá sa nedávno rozhodla skúsiť šťastie v austrálskej verzii šou X Factor. Pred porotu si to namierila s gitarou a skladbou Please Don't Say You Love Me od britskej umelkyne Gabrielle Aplin. Len čo rodáčka od protinožcov otvorila ústa, porote aj divákom bolo jasné, že majú pred sebou výnimočné dievča.

Od prvých tónov sa pre Rachael akoby zatvoril okolitý svet a na javisku takpovediac nechala svoje srdce. To si nemohol nevšimnúť predovšetkým porotca Ronan Keating, ktorý už počas vystúpenia ukazoval, ako mu naskakuje husia koža. V závere dokonca neváhal vyskočiť na stôl a ukazoval víťazné gestá.

Tá pravá čerešnička na torte prišla pre kučeravú tínedžerku vo chvíli, keď zavítala ako hosť do rádia Kiss FM. Skladba, ktorú na kastingu odspievala, bola v origináli vypustená do sveta už pred rokom. No len za jednu jedinú noc sa vďaka Rachael vyšplhala na prvú priečku austrálskeho rebríčka iTunes. To, samozrejme, neušlo pozornosti samotnej autorky piesne. Zodvihla preto telefón a mladej interpretke za tento výkon pogratulovala a poďakovala priamo v éteri.

Napriek tomu, že z Rachael sa z večera do rána stala obrovská hviezda, ona nohami zostáva stáť pevne na zemi. A prečo si vlastne vybrala práve Gabrielle Aplin? „Som jej veľkou fanúšičkou, vždy som počúvala jej hudbu a toto bola jedna z mojich obľúbených pesničiek, ktoré napísala,“ vysvetlila skromne. Ostáva len dúfať, že sa predpovede o hviezdnej kariére v jej prípade naozaj vyplnia.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu