Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Legendárny Mitch z Baywatchu po 25 rokoch: Vytasil ovisnuté a zošúverené brucho!

David Hasselhoff ako legendárny plavčík z Pobrežnej hliadky a s odstupom 25 rokov. Zobraziť galériu (11)
David Hasselhoff ako legendárny plavčík z Pobrežnej hliadky a s odstupom 25 rokov. (Zdroj: profimedia.sk)

LOS ANGELES – Nie je to žiadna sláva! Hoci sa David Hasselhoff (62) zviditeľnil ako herec aj spevák, televíznym divákom najviac utkvel v pamäti ako vedúci plavčík v seriáli Pobrežná hliadka. Od nakrúcania tohto kultového projektu už uplynulo štvrťstoročie a Mitch sa nemôže pochváliť takou formou ako kedysi. Na pláži už veľa krások v plavkách neohúri.

O červených bermudách môže už len snívať! Aj keď seriál s originálnym názvom Baywatch odštartoval kariéru mnohých prsnatých krások, v jeho hereckom obsadení bude navždy kľúčovú úlohu zohrávať práve David Hasselhoff. V úlohe poručíka Mitcha Buchannona síce lámal ženské srdcia na počkanie, no i jeho namakanú formu poznačil zub času. Herec tento týždeň oddychoval na pláži v Malibu iba v šortkách a vystavoval na obdiv svoje povädnuté brucho.

David sa síce chránil pred ostrým slnkom šiltovkou, no utajiť identitu sa mu pred okolím nepodarilo. Z objektívov paparazzov si však vitálny šesťdesiatnik ťažkú hlavu nerobil. Pod pazuchou si niesol čierneho štvornohého chlpáča a na tvári mu nechýbal široký úsmev. Zrejme si aj vďaka výrazne mladšej milenke dookola opakuje, že vek je len číslom.

Svetoznámy seriálový plavčík len pred dvomi dňami oslavoval narodeniny a nedávno si pripomenul jeden zo svojich životných úspechov. Ešte pred Pobrežnou hliadkou ho preslávila rola v programe Knight Rider, v ktorom spolupracoval s mimoriadne pokročilým autom KITTom. A čomu vďačí za svoj úspech? „Aj keď v káve môžeme nájsť veľa útechy, ja si nemyslím, že toto všetko by sa stalo skutočnosťou práve bez kávy,“ prezradil nedávno študentom prestížnej univerzity.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu