Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Trapas sexi hviezdy s bikinami na úteku: Prsník aj bradavka vykukli von!

Elisabetta Canalis vyvádzala po boku milenca, až jej z bikín vybehol prsník aj bradavka. Zobraziť galériu (13)
Elisabetta Canalis vyvádzala po boku milenca, až jej z bikín vybehol prsník aj bradavka. (Zdroj: xclusivepix)

TALIANSKO – Neustrážila si plavky! Hoci zahraničné médiá kedysi Elisabette Canalis (35) nevenovali prílišnú pozornosť, jej vzťah s Georgeom Clooneym (53) všetko zmenil. Sexi Talianka totiž aj po rozchode s americkým hercom zamestnáva objektívy paparazzov na plné obrátky. Naposledy im naservírovala vykuknutý prsník aj s bradavkou.

Pikantná nehoda! Aj keď Elisabetta Canalis vydržala pri Georgeovi Clooneym len necelých 18 mesiacov, z romance takpovediac ťaží dodnes. Zdržiava sa síce na domácej talianskej pôde a po boku má nového milenca, no stránky bulváru zapĺňa aj za veľkou mlákou. Bodaj by nie, keď si na dovolenke vo dvojici zabudla postrážiť vrchný diel bikín. Svetlo sveta tak uzrelo to, čo herečka a tanečnica nosí bežne v podprsenke.

Elisabetta tentoraz nezamierila za hranice, ale pre oddych zvolila jednu z talianskych pláží. Na tej bezhlavo šantila s urasteným Brianom Perrim, ktorý sa polonahého tela svojej milenky stále nevie nabažiť. Ich vzájomné laškovanie v mori dokonca zašlo tak ďaleko, že brunetka odhalila veľkú časť svojich predností. Stačila chvíľka nepozornosti a nahý prsník jej doslova utiekol z vrchného dielu plaviek.

Na prvý pohľad by sa síce mohlo zdať, že Elisabettin život pripomína idylku, no v skutočnosti ho poznačila psychická trauma. Zvodná Talianka totiž prišla o svoje ešte nenarodené dieťatko. „Nanešťastie, život prináša realitu, ktorú nečakáte a ktorú je veľmi ťažké prijať. Dokonca aj vtedy, ak si myslíte, že ste dosť silní a pripravení,“ napísala nešťastná celebrita prostredníctvom sociálnej siete ešte minulý mesiac. Ostáva len dúfať, že Elisabetta sa čím skôr dá do poriadku a podarí sa jej znova otehotnieť.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu