Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Pompézna svadba talianskej krásavice: Zahalená nevesta ohúrila v honosnej róbe!

Elisabetta Canalis sa vydala za svojho snúbenca Briana Perriho v luxusnej róbe so závojom a množstvom čipky. Zobraziť galériu (11)
Elisabetta Canalis sa vydala za svojho snúbenca Briana Perriho v luxusnej róbe so závojom a množstvom čipky. (Zdroj: profimedia.sk)

SARDÍNIA – Narobila poriadny rozruch! Zatiaľ čo väčšina celebrít sa snaží svadobný deň pred médiami čo najviac ututlať, Elisabetta Canalis (36) postavila na nohy takmer celé Taliansko. Včera si v katedrále Sassari vzala snúbenca Briana Perriho (46) a počas obradu stavila na tradície. Pred oltárom uchvátila ako zahalená nevesta v záplave čipky.

Pritiahla obrovskú pozornosť! Hoci mnohé prominentné dámy sa vydávajú za prísnych bezpečnostných opatrení, na sobáš Elisabetty Canalis sa zlietli nielen zástupcovia väčšiny talianskych médií, ale zavítala aj široká verejnosť. Herečka a showgirl pritom zvedavcov zaručene nesklamala. Jej svadobné šaty mali odtieň žiarivo bielej a zrejme stáli celý majetok. Niekoľko vrstiev luxusnej čipky sa totiž tiahlo do dlhej vlečky. Brunetka do katedrály vstupovala s tvárou zahalenou závojom.

Len čo Elisabetta vystúpila z limuzíny, úsmevy rozdávala na všetky strany a okoliu natešene mávala. Dobre si totiž uvedomovala, že kamery a fotoaparáty ju snímajú z každej strany. Tie boli dokonca prítomné aj na samotnom ceremoniáli a okamžite sa objavili na webe. Talianska hviezda tak očividne s predajom svadobných záberov veľmi neráta. Jej veľký deň D sa stal takpovediac vecou verejnou.

Elisabetta Canalis sa vydala
Zobraziť galériu (11)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Zaujímavosťou je, že ostro sledovaná celebrita sa poponáhľala pod čepiec len pár týždňov predtým, čo sa na jej domácej pôde ožení exmilenec George Clooney. Elisabetta bola v minulosti zasnúbená aj s futbalistom Christianom Vierim a filmovým režisérom Gabrielem Muccinom. Do chomúta však dotiahla až o desaťročie staršieho chirurga, ktorý sa venuje oblasti ortopédie. Brian Perri bol v rokoch 1989 – 1993 ženatý s herečkou Taliou Balsam.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu