Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

To myslí vážne?! Pozrite, kam sa známa rebelka dala tetovať!

Kelly Osbourne Zobraziť galériu (9)
Kelly Osbourne

LONDÝN - Britská televízna osobnosť Kelly Osbourne má na hlave nové tetovanie. Dcéra speváka kapely Black Sabbath Ozzyho Osbourna si dala nad ľavé ucho vytetovať nápis Stories... (v preklade Príbehy...).

Dvadsaťdeväťročná rodáčka z londýnskeho Westminsteru sa o novinku podelila prostredníctvom služby Instagram, kde zverejnila niekoľko fotografií, na ktorých je aj s autorom diela. "Ďakujem ti Dr. Woo. To, čo dokážeš, je naozaj magické," pripísala k jednej z fotografií Osbourne, ktorá má v súčasnosti fialové vlasy.

Kelly Osbourne sa narodila 27. októbra 1984. Spolu s rodinou účinkovala v reality šou Osbournovci (2002 - 2005), ktorá v roku 2002 získala cenu Emmy. Súťažila v tanečnej šou Dancing with the Stars, kde sa umiestnila na tretej priečke.

Na konte má dva štúdiové albumy - Shut Up (2002) a Sleeping In The Nothing (2005). Vyskúšala si aj moderovanie či úlohu porotkyne v súťažiach ako America's Next Top Model alebo RuPaul's Drag U. Momentálne komentuje módu v relácii Fashion Police (2010).

Informácie pochádzajú z webstránky www.people.com a z archívu agentúry SITA.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu