Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Najkrajšiu modelku XXL uctievali milióny: Prečo, preboha, takto schudla?

Robyn Lawley ako modelka s oblinami a v súčasnosti so viditeľne chudšou postavičkou Zobraziť galériu (13)
Robyn Lawley ako modelka s oblinami a v súčasnosti so viditeľne chudšou postavičkou (Zdroj: Instagram)

LOS ANGELES – Pod paľbou kritiky! Keď sa Robyn Lawley (25) nedokázala presadiť medzi superštíhlymi modelkami, zamierila do kategórie „plus size“, kde spôsobila hotový ošiaľ. Krivky venuše, s ktorými si získala sympatie miliónov obdivovateľov, sú však zrazu fuč. Čo sa to s ňou vlastne deje?

Sklamala zástupy verných fanúšikov! Hoci svetu módy ešte stále vládne tvrdý diktát vychudnutých tiel modeliek, Robyn Lawley si vydobyla úspech aj s prirodzene zaoblenými partiami. Vďaka nim a neuveriteľne krásnej tvári sa s ňou stotožňovalo kvantum žien po celom svete a vyzdvihovali ju všetci výrobcovia oblečenia pre moletky. Aktuálna vizáž, o ktorú sa dlhovlasá venuša podelila prostredníctvom sociálnej siete, však vyvolala búrlivé reakcie. Austrálska rodáčka má totiž o nemálo kíl menej.

„Najlepší druh cvičenia? Ten, keď podskakujete a tancujete navôkol, ako keby pre úžasnú hudbu neexistoval žiaden zajtrajšok!“ týmito slovami Robyn okomentovala fotku, na ktorej sa sama zvečnila od krku nadol v priliehavých legínsach a minimalistickom športovom tope. Na obdiv tak vystavila dokonalo ploché bruško a badateľne štíhlejšie nohy. Fanúšikov obrázkom pritom vonkoncom nepotešila. Takmer v každej reakcii totiž stojí, že kráska od protinožcov v takejto forme do kategórie „plus size“ rozhodne nepatrí.

Keďže očarujúcej Robyn na názoroch vlastných obdivovateľov záleží, cez Facebook vyslala svoje stanovisko: „Neschudla som. Dokonca sa vážim, aby som to skontrolovala. Tú fotku som robila cez zrkadlo a som modelka, takže viem, ako pózovať, aby mi to čo najviac lichotilo.“ Pravdou je však aj to, že manekýnka v záujme posilnenia svalstva začala cvičiť jogu a kickbox. Žeby práve tieto aktivity s jej figúrou narobili neželané zázraky?

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu