Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Známa modelka nemá pokoj ani po smrti: Už dvakrát u nej zasahovala polícia!

Peaches Geldof Zobraziť galériu (10)
Peaches Geldof (Zdroj: SITA)

LONDÝN - Dom britskej modelky a moderátorky Peaches Geldofové, dcéry speváka Boba Geldof, sa od jej smrti minulý mesiac už dvakrát pokúsili vykradnúť. Informovala o tom dnes polícia, ktorú citovala agentúra AFP.

Polícia v Kente potvrdila, že vyšetruje vlámanie do domu vo Wrothamu, ku ktorému došlo v polovici apríla a minulý piatok. "Policajti boli na mieste v priebehu piatich minút a nepredpokladá sa, že došlo ku krádeží nejakých osobných predmetov," uviedla polícia vo vyhlásení.

Vyšetrovanie zistilo , že dvadsaťpäťročná Peaches Geldofová zrejme zomrela na predávkovanie heroínom. Mŕtve telo matky dvoch malých detí bolo nájdené 7. apríla v jej dome. Lekári nevedeli po prvej obhliadke tela určiť presnú príčinu úmrtia a k ničomu nedospela ani následná pitva.

Peaches Geldofové mala len 11 rokov, keď zomrela takisto na predávkovanie heroínom jej matka Paula Yatesovo vo veku 41 rokov. Peaches sa údajne stala smrťou svojej matky posadnutá. Len pár hodín pred svojou smrťou zverejnila na sociálnych sieťach fotografiu seba a Yatesovo .

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu