Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Anna zo Zeleného domu po takmer 30 rokoch: Pozrite, ako vyzerá dnes!

Megan Follows ako Anna Shirley a takmer tri desaťročia od tejto kultovej úlohy Zobraziť galériu (7)
Megan Follows ako Anna Shirley a takmer tri desaťročia od tejto kultovej úlohy

LOS ANGELES – Stále je to mimoriadne šarmantná dáma! Keď sa Megan Follows (46) po prvý raz blysla v úlohe kultovej Anny zo Zeleného domu, s televíznym svetom príliš veľké skúsenosti nemala. Napriek tomu si získala srdcia miliónov divákov po celom svete a dnes stále patrí medzi obľúbené herečky. Ako sa zmenila za takmer tri desaťročia, ktoré ubehli od nakrúcania?

Nie je na tú úlohu pristará? Aj takéto obavy vírili v hlavách tvorcov nie príliš ambiciózneho projektu, ktorý svetlo sveta uzrel v roku 1985. Odborníci na kasting si totiž vybrali Megan Follows spomedzi troch tisícok dievčat napriek tomu, že nemala ryšavé vlasy ani zelené oči a v čase nakrúcania už patrila medzi sladké sedemnástky. Tínedžerka sa však svojej úlohy zhostila priam bravúrne a nálepky Anny Shirleyovej zo Zeleného domu sa už nikdy nezbaví.

Po prvotnom úspechu dostala Megan už o dva roky neskôr ďalšiu obrovskú príležitosť v podobe televízneho filmu Anna z Avonlea. Chýbať však nesmela ani v hlavnej úlohe tretieho pokračovania, ktoré svetlo sveta uzrelo v roku 2000. Kanadská rodáčka sa práci pred kamerou venuje dodnes a na konte má slušné množstvo seriálov i snímok.

Hrdinka dojemného príbehu o svojráznej sirote sa v reálnom živote vydala pomerne mladá. Ako 23-ročná povedala oficiálne „áno“ fotografovi Christopherovi Porterovi. Zo zväzku vzišli dve ratolesti, no manželstvo sa veľmi rýchlo rozpadlo – k rozvodu došlo už päť rokov po sobáši. Megan v súčasnosti žije s partnerom a hereckým kolegom Stuartom Hughesom, pričom podľa niektorých fám sa dvojica stihla tajne zosobášiť.

Zaspomínajte si na príbeh lásky Anny a Gilberta

 
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu