Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Trapas pred tisíckami fanúšikov: Speváčke na pódiu vybehol nahý prsník!

Lily Allen si počas vystúpenia neustrážila provokatívny outfit a obnažila prsník aj s bradavkou. Zobraziť galériu (9)
Lily Allen si počas vystúpenia neustrážila provokatívny outfit a obnažila prsník aj s bradavkou. (Zdroj: profimedia.sk)

LONDÝN – Tomu sa hovorí poriadne pikantná šou! Hoci Lily Allen (28) prílišné odhaľovanie sa u kolegýň z brandže odsudzuje, uplynulú noc sa aj ona postarala o dráždivé faux pas. V istom momente ju totiž na pódiu zradil naozaj minimalistický outfit. Fanúšikovia v prvých radoch si tak mohli vyobzerať jej obnažený prsník.

Poriadne sa odviazala! Aj keď Lily Allen vzor polonahých speváčok vytrvalo odmieta, počas včerajšieho koncertu sa i ona ukázala v šteklivom svetle. Pred svojich priaznivcov si to totiž namierila v skromnom našuchorenom živôtiku ružovej farby. Vďaka provokatívnemu kúsku garderóby tak odhalila nielen ploché bruško, ale aj časť intímnych partií.

Lily síce už o pár dní vydá nový album s názvom Sheezus, no to jej nebráni v tom, aby naďalej koncertovala. Po včerajšom vystúpení však možno jeden zo svojich kostýmov poriadne prehodnotí. Vo svetlách reflektorov sa totiž v istom okamihu ocitol jej vykĺznutý prsník aj s bradavkou.

Speváčkin trapas vyznieva o to kurióznejšie, že novým albumom sa snaží hlásať pravý opak. Vo svojich piesňach nešetrí kolegyne takého formátu ako Rihanna, Lady Gaga či Beyoncé. „Nedovoľte mojim deťom, aby sa na mňa pozerali, keď vstúpim do ringu. Hra sa mení, nemôžem prísť k mikrofónu a robiť tie isté veci,“ spieva Lily v najnovšej skladbe. Zrejme tak nebude trvať dlho a kritici ju obvinia z toho, že síce vodu káže, no sama popíja archívne víno.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu