Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Šialený experiment známej speváčky: Na toto by si trúfol málokto!

Takto momentálne vyzerá speváčka Lily Allen. Zobraziť galériu (8)
Takto momentálne vyzerá speváčka Lily Allen.

LONDÝN – Vždy sa dá prekvapiť! Toho sa zrejme drží britská speváčka Lily Allen (29), o ktorej je známe, že rada strieda bláznivé účesy. Na hlave už mala mladá interpretka všetko možné, no aj napriek tomu svojou najnovšou kreáciou poriadne šokuje. Veď na neónovú farbu vlasov by nabral odvahu asi len málokto.

Už má leto! Kým poniektoré ženy nosia melóny vo výstrihu, speváčka Lily Allen si jeden dala na hlavu. Nie doslova, ovocím príznačným pre prázdniny sa inšpirovala pri svojom najnovšom experimente. Jej vlasy sú aktuálne zeleno-ružové. „Do mojej tridsiatky už veľa nezostáva,” okomentovala šialený účes na sociálnej sieti umelkyňa, pre ktorú sú farebné vlasy už akýmsi poznávacím znamením.


Pozrite si tiež: Sexi trapas priamo z pódia: Speváčke vykukol malý prsnik, ešteže mal bradavku!


Výstredné účesy sú aktuálne trendy. Podľahli im napríklad aj Hilary Duff, Kylie Jenner, či Amber Rose. Treba ale uznať, že Lily ich touto kreáciou jednoznačne prekonala. Či jej však takýto účes pristane, je na pováženie. Rôzne sú aj reakcie speváčkiných fanúšikov. Isté ale je, že mnohí si pri pohľade na fotku ani neuvedomili, že je na nej budúca tridsiatnička nenalíčená. 


Mohlo by vás zaujímať: Farba vlasov, ktorá býva postrachom žien, je najväčší hit: "Šediny" milujú celebrity i módne ikony!


Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu