Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Tori Spelling sa zrútila pred kamerami: Nikdy nebude v posteli dosť dobrá!

Tori Spelling sa psychicky zrútila priamo pred štábom, ktorý nakrúcal jej novú reality šou. Zobraziť galériu (12)
Tori Spelling sa psychicky zrútila priamo pred štábom, ktorý nakrúcal jej novú reality šou. (Zdroj: Lifetime)

LOS ANGELES – Špinavú bielizeň prepiera na verejnosti! Hoci Tori Spelling (40) v uplynulých mesiacoch zažila traumu a obrovské poníženie v podoby nevery, v ústraní dlho nezostala. Namiesto rozvodu sa totiž rozhodla, že na svojom trápení a manželskej kríze zarobí. Už nasledujúci týždeň spustí novú reality šou, v ktorej emócie rozhodne nemieni držať na uzde. Pozrite, ako roní slzy a otvorene hovorí o pikantnostiach zo spálne.

Bude to drsné! Zatiaľ čo ešte donedávna Tori Spelling pripomínala tichú trpiteľku, najnovšie sa do pozície obete stavia verejne. Všetko v mene novej reality šou s názvom True Tori, ktorá jej má pomôcť vyhrabať sa z finančných problémov. Aby však blondínka divákov zaujala, neváha zájsť pred kamerami do extrému. V upútavke sa doslova zosypala a otvorene prehovorila o neschopnosti uspokojiť manželove sexuálne chúťky.

„To je moja najhoršia nočná mora. Podviedol som vlastnú ženu,“ sype si popol na hlavu neverník Dean McDermott. Ako odôvodnenie uvádza svoju závislosť na sexe: „Bol som nezvládnuteľný. Sex bol únikom ako alkohol či drogy.“ Štvornásobná matka, ktorá na záberoch sedí vedľa manžela, však neskrýva svoje najhlbšie obavy. „Nikdy mu nebudem môcť poskytnúť dostatok sexu. Nikdy nebude šťastný len so mnou,“ vysvetľuje pomedzi vzlyky a roní krokodílie slzy.

Pikantná situácia bola zrejme nakrúcaná v poradenskom centre, kde sa Dean už dávnejšie zapísal na liečbu. Tori sa po prevalení škandálu najskôr tvárila, že jej rodina stále pripomína idylku, no neskôr záležitosť prehodnotila. Momentálne sa tak snaží svoje trápenie v súkromí predať za každú cenu. Nechajme sa prekvapiť, čo všetko spoza múrov jej domu nakoniec vypláva na povrch.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu