Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Z tejto hviezdy vám bude na grc: Hlboký výstrih, červený ruž a... No fuj!

Jemima Kirke sa na červenom koberci predviedla v šatách s hlbokým výstrihom, s výrazným rúžom a s pralesom pod pazuchou. Zobraziť galériu (7)
Jemima Kirke sa na červenom koberci predviedla v šatách s hlbokým výstrihom, s výrazným rúžom a s pralesom pod pazuchou.

NEW YORK - Žiletky? To čo je? Britská herečka Jemima Kirke (30) je známa najmä účinkovaním v seriáli Girls. Nie je prototypom krásky, či sexbomby, no aj tak na seba dokáže strhnúť pozornosť. Potvrdila to pred pár dňami, keď na červenom koberci pózovala s výrazným rúžom na perách a v šatách s hlbokým výstrihom. Na tom nebolo nič zvláštne. Zarážajúci bol však prales, ktorý brunetka skrývala pod pazuchami. Neoholené chĺpky pôsobili maximálne nevkusne.

Toto sa často nevidí! Depilácia, či holenie chĺpkov v podpazuší je pre väčšinu žien v dnešnej dobe už samozrejmosťou. Medzi zástupkyňami nežného pohlavia sa však nájdu aj výnimky, ktoré preferujú prirodzenosť. Tento trend je celkom obľúbený najmä medzi celebritami. Spomenúť možno kontroverznú speváčku Miley Cyrus, jej známejšiu kolegyňu Madonnu, či podarené dcéry herca Brucea Willisa. 


Pozrite si tiež: 


Hotový prales však pod pazuchami pestuje aj svojská herečka Jemima Kirke, známa zo seriálu Girls. Brunetka zavítala začiatkom týždňa do spoločnosti v čiernych šatách s hlbokým výstrihom a odhalenými ramenami. Na prvý pohľad vyzerala celkom bežne, no pri detailnejšom pohľade pod jej pazuchy, museli byť viacerí prítomní nepríjemne zaskočení. Čo vy hovoríte na tento trend?

Jemima kašle na to, že chĺpky pod pazuchami nie sú hygienické a vkusné. Dokonca ich hrdo vystavuje.
Zobraziť galériu (7)
Jemima kašle na to, že chĺpky pod pazuchami nie sú hygienické a vkusné. Dokonca ich hrdo vystavuje.

Viac o téme: Jemima Kirke
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu