Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Milenka hviezdneho Banderasa ukázala telo: Mňam, tento kus má herec v posteli!

Antonio Banderas má po svojom boku výstavnú kočku. Nicole Kimpel totiž v plavkách nevyzerá vôbec zle. Zobraziť galériu (7)
Antonio Banderas má po svojom boku výstavnú kočku. Nicole Kimpel totiž v plavkách nevyzerá vôbec zle.

ISCHIA - Má sa čím pochváliť! Herec Antonio Banderas (54) si v uplynulých dňoch doprial oddych. Spoločne so sympatickou priateľkou Nicole Kimpel (34) zavítali do Talianska, kde si s partiou užívali súkromie na jachte. Narazili však na nich všadeprítomní paparazzi, ktorí výrazne mladšiu frajerku hollywoodskeho krásavca nafotili v plavkách. Pri pohľade na zábery sa určite s nami zhodnete, že táto prominentná milenka vôbec nevyzerá zle.

Nejeden rovesník by si to s ním vymenil! Zhruba pred rokom bol Antonio Banderas ešte chudáčikom, ktorého po 18 rokoch manželstva odkopla Melanie Griffith. Hoci bol rozvod hollywoodského páru pre verejnosť šokujúci, samotní aktéri sa z neho spamätali celkom rýchlo. Vyžitú päťdesiatničku v posteli šarmantného Španiela nahradila o 20 rokov mladšia Nicole Kimpel, ktorú hercovi určite závidí nejeden chlap. 

Blonďavá investičná poradkyňa má totiž nielen peknú tváričku, ale aj telo hodné obdivu. Potvrdila to počas nedávnej dovolenky, keď si užívala slnečné lúče vo vzorovaných bikinách. Nicole totiž disponuje oblými prsiami a štíhlymi krivkami, ktoré rozhodne stoja za hriech. Čo poviete?   

Milenka Antonia Banderasa, Nicole Kimpel, skrýva pod šatami takúto postavičku.
Zobraziť galériu (7)
Milenka Antonia Banderasa, Nicole Kimpel, skrýva pod šatami takúto postavičku.

Viac o téme: Antonio BanderasNicole Kimpel
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu