Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Nová milenka hollywoodskeho fešáka: Vyžitú manželku nahradila v posteli táto kočka!

Partnerky Antonia Banderasa delí od seba štvrťstoročie. Zobraziť galériu (4)
Partnerky Antonia Banderasa delí od seba štvrťstoročie.

MALAGA – Vydarená výmena! Počas uplynulého roka stroskotalo viacero celebritných vzťahov. Zbohom si po osemnástich rokoch manželstva dali aj herci Antonio Banderas (54) a Melanie Griffith (57). Niekdajší sexsymbol však za svojou vyplastikovanou a vyžitou ženou dlho nesmútil. Posteľ mu najnovšie zohrieva výrazne mladšia a krajšia blondínka.

Hoci manželstvo Antonia Banderasa a Melanie Griffith patrilo vo svetovom šoubiznise k tým stabilnejším, dnes je už láska hereckého páru minulosťou. V lete šokovali verejnosť žiadosťou o rozvod, ktorú vraj podala blondínka. Ako dôvod uviedla nezlučiteľné rozdiely.

Kto by si však myslel, že niekdajší sexsymbol zostane na ocot, mýlil by sa. Antonio si dokonca polepšil. V týchto dňoch zavítal do svojho rodného mesta, kde sa hrdo pýšil novou partnerkou. Je ňou zhruba o dvadsať rokov mladšia Nicole Kimpel, ktorá sa živí ako investičná poradkyňa.

„Zatiaľ sa len spoznávame,” povedal na margo rodiacej sa lásky Banderas. „Je hanblivá a s mojou profesiou nemá vôbec nič spoločné, čo určite nie je na škodu,” dodal herec, ktorému by mohol novú frajerku závidieť nejeden päťdesiatnik. Blonďavé vlasy, pekná tvár, plné pery a vyšportovaná postavička sú priam dokonalou kombináciou. 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu