Streda15. máj 2024, meniny má Žofia, Sofia, zajtra Svetozár

Tuctová manželka obletovaného idola: Toto jej závidia aj najkrajšie ženy sveta!

Hugh Jackman prejavuje svoju náklonnosť manželke Deborre-Lee Furness nežným bozkom na líce. Zobraziť galériu (10)
Hugh Jackman prejavuje svoju náklonnosť manželke Deborre-Lee Furness nežným bozkom na líce. (Zdroj: profimedia.sk)

NEW YORK – Tá si teda vedela vybrať! Hoci by si Hugh Jackman (45) mohol po svojom boku dovoliť každý mesiac inú modelku s výstavným telom, už roky tvorí harmonický pár s celkom všednou ženou. Deborra-Lee Furness (59) je od neho výrazne staršia, v súkromí sa nelíči a pripomína sivú myš. Napriek tomu sa cíti milovaná a rozmaznávaná tými najromantickejšími prejavmi lásky.

Rarita v Hollywoode! Aj tak by sa dalo opísať neuveriteľne sympatické manželstvo, ktoré si na veľmi pevných základoch vybudoval Hugh Jackman so svojou zákonnou polovičkou. Tá je od neho o 14 rokov staršia a vlastnému zovňajšku priveľkú pozornosť nevenuje. Napriek tomu o nežnosti na verejnosti ukrátená nie je, práve naopak. Pozrite, ako obletovaný sexidol prekvapil milovanú manželku po tom, čo bok po boku odprevadili ratolesti do školy.

Keďže si Deborra-Lee Furness prešla až dvomi traumatizujúcimi potratmi, prominentný párik sa rozhodol pre adopciu. Austrálski rodáci tak v súčasnosti vychovávajú syna Oscara (13) s dcérou Avou (8), ktorým venujú maximum svojho času. Okrem rodinných výletov ich milujúci rodičia neváhajú odprevadiť do školy na kolobežkách. V mrazivom počasí pritom nedostatkom ľudského tepla zaručene netrpia. Keď blondínka čakala na manžela, ten ju zozadu prekvapil nežným bozkom na líce. A to aj napriek tomu, že jeho takmer 60-ročná polovička má od kolegýň zo strieborného plátna na míle ďaleko.

Predstaviteľ kultového Wolverina si so svojou vyvolenou povedal oficiálne „áno“ pred oltárom ešte v roku 1996. Zaujímavosťou je, že zásnubný prsteň herec navrhoval sám, pričom výnimočné sú aj ich svadobné obrúčky. Nesú totiž vygravírovaný nápis: „Svoj zväzok zasväcujeme vyššiemu prameňu.“ Ako sa teda zdá, aj medzi prominentmi sa ešte stále nájdu hrdličky, ktoré sú šťastné ako dve spriaznené duše.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu