Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Hviezdny svalnáč by mohol mať každú sexicu: Už 20 rokov však miluje túto ženu!

Hugh Jackman Zobraziť galériu (9)
Hugh Jackman (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Ááách! Pri pohľade na herca Hugha Jackmana (47) slastne zavzdychá nejedna žena. A fakt, že je sexi svalnáč veľkým romantikom, oddaným a milujúcim partnerom roztopí nejedno srdce. Hoci by posteľ jedného z najkrajších mužov sveta mohla byť plná rajcovných mileniek, on má už 20 rokov oči len pre svoju staršiu manželku Deborru-Lea (60). Klobúk dole, toto sa často nevidí!

Dlhoročné manželstvá sú v šoubiznise skôr výnimkou než pravidlom. Priam ukážkový vzťah majú napríklad herec Hugh Jackman a Deborra-Lee Furness, ktorí začiatkom tohto týždňa oslávili 20. výročie sobáša.  

Dvojica sa spoznala počas nakrúcania šou Correlli v roku 1995 a už po pár mesiacoch im zazneli svadobné zvony. Ich zväzok bol poznačený aj ťažkými skúškami. Blondínka mala najskôr problém otehotnieť a keď sa to už podarilo, potom dvakrát potratila. Herecký pár si napokon adoptoval syna Oscara Maximilliana a dcéru Avu Eliot.   

V týchto dňoch si manželia vyrazili za oddychom na Ostrov Svätého Bartolomeja. „Naše deti milujeme, ale počas tohto týždňa si musia urobiť vlastný program. Chceme si zaspomínať na naše medové týždne,” povedali nedávno v rozhovore pre The Daily Telegraph Hugh a Deborra-Lea, ktorých nafotili paparazzi vo vlnách, kde šantili ako tínedžeri.   

Nie je tajomstvom, že svalnáč svoju polovičku veľmi miluje. Verejne jej vyznáva lásku prostredníctvom sociálnych sietí, nikdy nešetrí bozkami a vždy o nej hovorí veľmi pekne. „Ona je to najlepšie, čo ma v živote stretlo. Všetky úspechy, moja kariéra, či súkromné šťastie, to všetko sme dokázali spolu,” vyjadril sa nedávno v šou Ellen DeGeneres sympatický herec. 

Takto vyzerali Hugh Jackman a Deborra-Lee Furness v deň svojej svadby.
Zobraziť galériu (9)
Takto vyzerali Hugh Jackman a Deborra-Lee Furness v deň svojej svadby.  (Zdroj: Instagram)

Hugh Jackman a Deborra-Lee Furness sú manželia 20 rokov.
Zobraziť galériu (9)
Hugh Jackman a Deborra-Lee Furness sú manželia 20 rokov.  (Zdroj: SITA)

Viac o téme: Hugh JackmanDeborra-Lee Furness
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu