Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Známa speváčka šokovala fanúšikov: Nahé fotky z vane rovno na web!

Speváčka Nicki Minaj sa nechala vyfotiť v Evinom rúchu krátko po tom, čo vyliezla z vane. Zobraziť galériu (21)
Speváčka Nicki Minaj sa nechala vyfotiť v Evinom rúchu krátko po tom, čo vyliezla z vane. (Zdroj: Instagram)

LOS ANGELES – Intímnosti sú vecou verejnou! Takýto názor očividne zastáva čokoládová raperka Nicki Minaj (31), ktorá si na súkromie nepotrpí ani v čase hygieny. Práve naopak, bez mejkapu a úplne nahá sa najprv vyfotila a výsledné zábery bez ostychu „zavesila“ na svoje konto na sociálnej sieti.

S fotkami pred zrkadlom si už nevystačí! Odkedy sa na internete rozmohol fenomén fotenia sa v kúpeľni pred zrkadlom, uplynulo už zopár rokov. Vývojom v tomto smere prešli aj celebrity, ktoré však zostali verné miestnosti určenej na osobnú hygienu. Čoraz častejšie sa tak na ich webových účtoch objavujú zábery z vane. Tomuto trendu najnovšie podľahla Nicki Minaj, ktorá si však k spolupráci prizvala súkromného fotografa a nechala sa zvečniť vo svojej naturálnej podobe.

Hoci sa Nicki na verejnosti objavuje predovšetkým v šialených parochniach, tentoraz stavila na prirodzenosť. Nechala tak vyniknúť svojim mokrým dlhým vlasom a tvári bez mejkapu. Celkom skryté však nezostali ani jej bujné prednosti, ktoré hudobná hviezda pred objektívom pretŕčala takmer v celej kráse.

Zaujímavosťou je, že Nicki ku šteklivým záberom nenapísala jediný komentár. S obnaženým poprsím sa na Instagrame pretŕčala už aj v minulosti, preto v jej prípade nejde o nič prevratné. Namiesto intímnych partií sa v centre pozornosti, paradoxne, ocitli jej skutočné vlasy. Speváčka ich totiž ukazuje naozaj sporadicky a kvôli parochniam sa momentálne súdi so svojím bývalým vlasovým štylistom. „Jej právnici to ešte môžu skomplikujú, ale my nepotrebujeme ísť do intelektuálno-vlastníckeho práva. Toto je základom americkej morálky. Ona tomu mužovi klamala a podviedla ho,“ reagoval právnik, ktorý v zaujímavom spore zastupuje kaderníka Terrencea Davidsona.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu