Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Obrovský trapas z cien MTV: Kyprej speváčke rupli šaty v priamom prenose!

Speváčku Nicki Minaj zradili čierne minišaty pred tisíckami fanúšikov. Zobraziť galériu (17)
Speváčku Nicki Minaj zradili čierne minišaty pred tisíckami fanúšikov. (Zdroj: MTV)

LOS ANGELES – Poriadne si zavarila! Ak svetové hviezdy príjmu ponuku vystupovať na odovzdávaní prestížnych cien, zvyčajne nešetria vyzývavými a až príliš tesnými outfitmi. Na ten svoj uplynulú noc doplatila aj kyprá raperka Nicki Minaj (31), ktorá situáciu zachraňovala rukami. Na bruchu jej totiž z ničoho nič vznikla obrovská diera.

Vyrobila si hanbu pred tisíckami fanúšikov! Aj keď pred každým veľkolepým večerom sprevádzaným hudobným programom prebieha generálka, niektoré prekvapenia sa naplánovať jednoducho nedajú. O nečakane pikantnú situáciu sa na tohtoročnom odovzdávaní sošiek MTV Video Music Awards postarala obdarená Nicki Minaj. Keď vrtela so svojím zadkom XXL v spoločnosti kolegýň Ariany Grande a Jessie J, rozpadli sa jej šaty v priamom prenose.

Nicki si to na javisko namierila v čiernych minišatách s dlhým rukávom, ktoré mali v chrbtovej časti priehľadné vsadenie z tylu. Celý outfit tak držal pohromade zips v prednej časti, no ten nápor speváčkiných kriviek neudržal. Zo stredu brucha sa začala nebezpečne šíriť veľká diera smerom nahor k prsiam, ale aj smerom nadol k rozkroku. Hudobná diva mala čo robiť, aby obomi rukami vzniknutú situáciu nejako zachránila. Ktovie, či pod oblečením mala vôbec nejaké kúsky spodnej bielizne.

Zaujímavosťou je, že toto nie je po prvý raz, kedy Nicki zradil príliš odvážny kostým. V minulosti už v priamom prenose nechtiac ukázala aj bradavku, ktorú televízny štáb jednoducho nestihol vyretušovať a prenikla aj na obrazovky do miliónov amerických obývačiek. Čokoládová hviezda pritom kypré prednosti pravidelne vystavuje na sociálnych sieťach a necháva sa zvečniť tak, ako ju vylepšili plastickí chirurgovia.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu