Piatok10. máj 2024, meniny má Viktória, zajtra Blažena

Tohtoročné Oscary lámali rekordy: Poslíček s pizzou dostal kráľovské prepitné!

Poslíček si užil deň snov vďaka Ellen DeGeneres
Poslíček si užil deň snov vďaka Ellen DeGeneres (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Poslíček menom Edgar, ktorý v nedeľu priniesol pizzu na udeľovanie Oscarov, dostal od moderátorky ceremoniálu Ellen DeGeneres prepitné tisíc dolárov (v prepočte približne 725 eur). DeGeneres mu peniaze odovzdala v pondelok vo svojej talkšou, kam ho pozvala. Moderátorka ešte počas ceremoniálu vyzbierala do klobúka Pharrella Williamsa od celebrít 600 dolárov, ku ktorým potom pridala ďalších 400 dolárov. Zaujímavosťou tiež je, že tohtoročný priamy prenos z odovzdávania cien lámal rekordy v sledovanosti.

"Môj ďalší hosť včera večer priniesol pizze, pričom nevedel, že sú pre niektoré z najväčších svetových hviezd," uviedla v talkšou DeGeneres predtým, než pustila klip, ako Edgar priniesol pizzu na udeľovanie Oscarov. Edgar v talkšou prezradil, že si myslel, že pizza je pre scenáristov a producentov, no keď vošiel do Dolby Theatre, tak mu DeGeneres povedala, aby šiel za ňou.

Moderátorka ho následne priviedla na pódium a medzi celebrity. "Bol som v šoku. Netušil som, o čo ide. Bolo to bláznivé," uviedol poslíček s tým, že zvláštne bolo predovšetkým podať pizzu Julii Roberts, ktorá patrí medzi jeho obľúbené herečky. "Bola ženou mojich snov. Ešte keď som žil v Moskve, tak som vždy pozeral jej filmy. Takže bolo pre mňa úžasné, že som jej mohol doručiť pizzu," dodal. 

Ďalšou zaujímavosťou je, že televízny prenos z nedeľného udeľovania cien americkej Akadémie filmových umení a vied sledovalo v USA 43 miliónov divákov. To je podľa predstaviteľov televízie ABC najviac od roku 2004. Vtedy si udeľovanie Oscarov pozrelo 43,6 milióna Američanov. Tento rok bol počet divákov o 6,4 percenta vyšší než vlani. Historicky najvyššiu sledovanosť mal oscarový ceremoniál v roku 1998, keď ho sledovalo 55,3 milióna obyvateľov USA.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu