Utorok16. apríl 2024, meniny má Dana, Danica, zajtra Rudolf

Najkrajšou ženou sveta je čokoládová kráska s krátkymi vlasmi!

Lupita Nyong'o Zobraziť galériu (4)
Lupita Nyong'o (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Kensko-mexická herečka Lupita Nyong'o je podľa amerického týždenníka People najkrajšou ženou na svete. Tridsaťjedenročná rodáčka z Mexika zdobí aj obálku špeciálnej edície známeho magazínu.

"Bol to skutočne úžasný a obrovský kompliment. Matka mi vždy hovorila, že som krásna a už jej konečne verím. Najkrajším komplimentom bolo, keď mi povedali, že som pekná aj bez make-upu, či pred tým, než som si očesala vlasy a pekne sa obliekla. Šťastie je tá najdôležitejšia vec," vyjadrila sa Nyong'o.

Lupita Nyong'o
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: SITA)

Lupita Nyong'o vyrastala v Keni, odkiaľ pochádzajú jej rodičia. Herectvo vyštudovala na Yale University v USA a debutovala v krátkometrážnej snímke East River (2008). Následne sa predstavila v seriáli Shuga (2009 - 2012).

Známou sa však stala až vlani, keď si zahrala v dráme 12 rokov otrokom režiséra Stevea McQueena. Za svoj výkon získala množstvo ocenení vrátane Oscara pre najlepšiu herečku vo vedľajšej úlohe. Tento rok ju mohli diváci vidieť v akčnom trileri Non Stop. Nakrútila tiež dokument In My Genes (2009). Informácie pochádzajú z webstránky www.people.com a z archívu agentúry.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu