Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Spredu postava bábiky, ale... Pravú blondínku zradilo povädnuté pozadie!

Reese Witherspoon v plavkách predviedla ukážkovú figúru, no zozadu jej vykuklo zopár nedokonalostí. Zobraziť galériu (14)
Reese Witherspoon v plavkách predviedla ukážkovú figúru, no zozadu jej vykuklo zopár nedokonalostí. (Zdroj: profimedia.sk)

HAVAJ – Dopriala si pauzu od diét aj od cvičenia! Aj keď si Reese Witherspoon (37) po troch pôrodoch udržiava naozaj obdivuhodnú figúru, všetky jej partie už nie sú také pevné ako kedysi. Pri pohľade spredu má herečka šmrnc ako zamladi, no zozadu sa na havajskej dovolenke nevyhla faldíkom a ochabnutej pokožke.

Chcelo by to trošku spevniť! O Reese Witherspoon je známe, že len čo priviedla na svet tretieho potomka, expresne zamakala na svojej postavičke a vrátila sa do pôvodnej formy. Aj preto sa na nedávnej dovolenke bikinám nevyhýbala a v absolútnej pohode vystavovala telo slnečným lúčom. Spredu z nej číhajúci paparazzi mali zaiste radosť, no len čo sa plavovláska otočila, objektívy zachytili jej povädnutý zadoček.

Reese sa kvôli slneniu na terase nahodila do kvetinových dvojdielnych plaviek v pestrých farbách. Zo spodného dielu jej síce smerom k brušku provokatívne vykúkalo tetovanie, no fotografi svoju pozornosť tentoraz sústredili na niečo celkom iné. Kráska známa zo snímky o pravej blondínke sa mierne zaoblila a pod úrovňou drieku sa jej nahromadili menšie vankúšiky. Ochabnutý zadoček navyše dopĺňali viditeľné modriny na stehnách.

Aj keď hollywoodska hviezda na prvý pohľad pôsobí krehkým dojmom, v domácnosti má posledné slovo vždy ona. Jej manžel to síce nerád priznáva, no stal sa typickým príkladom muža pod papučou. „Jim Toth vie, kedy má hovoriť a kedy nie na základe schémy, ktorú Reese stanovila. On urobí čokoľvek, aby svoju manželku nenaštval a ak ona nechce, aby hovoril, jednoducho zmĺkne,“ prezradil zdroj z okolia prominentnej dvojice. Žeby sa v usmievavej kráske skrývala malá diktátorka?

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu