Streda15. máj 2024, meniny má Žofia, Sofia, zajtra Svetozár

Pravá blondínka len tri mesiace po pôrode: Tá má ale vyformované nôžky!

Reese Witherspoon predviedla v interview s moderátorkou Chelsea Handler ukážkovú formu. Zobraziť galériu (14)
Reese Witherspoon predviedla v interview s moderátorkou Chelsea Handler ukážkovú formu. (Zdroj: E!)

LOS ANGELES – Tehotenské kilá sú fuč! Odkedy Reese Witherspoon (36) priviedla na svet svojho vytúženého potomka, uplynuli presne tri mesiace. Herečka však nezaháľa a svoje telo za takýto krátky čas dostala do závideniahodnej formy. V televíznom interview vystavila na obdiv štíhle nohy v minišatách.

Má sa čím pochváliť! Reese Witherspoon sa presne 27. septembra stala po tretí raz matkou, keď súčasnému manželovi Jimovi Tothovi porodila ich prvého spoločného synčeka Tennesseeho Jamesa. No hoci má hollywoodska kráska za sebou už tretie tehotenstvo, po pár týždňoch sa môže pochváliť postavičkou ako lusk. Tú nedávno predviedla v rozhovore s moderátorkou Chelsea Handler, ktorý bol odvysielaný na televíznom kanáli E!.

Reese zavítala do štúdia v čiernych krátkych šatách s metalickými prvkami. Už od samého úvodu tak dala najavo, že šoubiznisový kult štíhlosti jej nerobí najmenší problém. Trojnásobná mamička má totiž figúru, akú jej môžu závidieť aj mladšie kolegyne.

Herečka známa zo snímky Pravá blondínka sršala dobrou náladou a nezľakla sa ani pikantnejších tém. Na otázku, ako vlastne otehotnela, sa jej však príliš odpovedať nechcelo. „Hm, neviem. Ako myslíš, že som otehotnela? Chceš sa o tom porozprávať neskôr? Nemusíme sa o tom baviť práve teraz,“ pokúsila sa Reese elegantne vykrútiť. Potom šikovne zvrtla debatu k svojmu nedávno narodenému pokladu, s ktorým jej ochotne pomáha 13-ročná dcéra Ava. Zdá sa teda, že k rodinnej idylke blondínke naozaj nič nechýba.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu