Utorok19. marec 2024, meniny má Jozef, zajtra Víťazoslav

Top celebritné zadočky roku 2013: Ktorá kráska ho má najsexi?

Aj v roku 2013 sexi hviezdy provokovali odhalenými zadočkami. Zobraziť galériu (16)
Aj v roku 2013 sexi hviezdy provokovali odhalenými zadočkami.

LOS ANGELES – Vystrkovali guľaté polky ako na bežiacom páse! Zatiaľ čo na červenom koberci sa dámy zo sveta šoubiznisu snažia upútať pozornosť najmä hlbokými výstrihmi a kyprým poprsím, v plavkách sa radšej predvádzajú odzadu. Pozrite sa, aké sexi ženské tvary zdobili pláže v uplynulom roku. Ktorý zadoček sa vám zdá najzvodnejší?

 

 

 

Candice Swanepoel vystavila na
Zobraziť galériu (16)
 (Zdroj: Twitter)
Hneď v úvode minulého roka sa o vypúlený zadok prostredníctvom sociálnej siete podelila vychytená modelka Candice Swanepoel. O tomto anjelikovi spodnej bielizne Victoria’s Secret je známe, že svoje drobné pozadie naschvál vystrkuje tak, aby opticky vyzeralo trochu väčšie. Mužskí obdivovatelia však proti blondínkinmu prehnutému drieku zvyčajne nič nenamietajú.
Frida Sofia Guzmán sa
Zobraziť galériu (16)
 (Zdroj: profimedia.sk)
O nemalý rozruch sa na miamskej pláži postarala mladučká Frida Sofia Guzmán, ktorá si do mora namierila v čipkovanom živôtiku a v nohavičkách strihu tango. Niet sa tak čo čudovať, že jediná dcéra populárnej mexickej speváčky Alejandry Guzmán razom pritiahla objektívy ako magnet.
Kristina a Karissa Shannon
Zobraziť galériu (16)
 (Zdroj: profimedia.sk)
S dvojitou nádielkou sexepílu sa v rámci fotenia v bazéne ochotne podelili jednovaječné dvojičky Kristina a Karissa Shannon. Identické sestry nahodili biele plavky, ktoré sa im vďaka minimalistickému strihu zarezali medzi polky. Pikantné zábery tak boli okamžite na svete.
Len 16-ročná modelka Josie
Zobraziť galériu (16)
 (Zdroj: profimedia.sk)
Dôkazom toho, že chuť odhaľovať krivky a provokovať okolie sa posúva do čoraz nižšej vekovej kategórie, je len 16-ročná dcéra bejzbalovej legendy. Josie Canseco si v úsporných bikinách rozbieha modelingovú kariéru, ktorú s najväčšou pravdepodobnosťou dotiahne veľmi ďaleko.
Kelly Brook na pláži
Zobraziť galériu (16)
 (Zdroj: profimedia.sk)
Letnou senzáciou sa v roku 2013 stali horúce zábery Kelly Brook, ktorá počas dovolenky vystavila telo venuše v celej kráse. V spodnom diele bikín poodhalila zadoček a ako bonus pridala celkom nahé kypré vnady.
Polonahá Kim Kardashian sa
Zobraziť galériu (16)
 (Zdroj: Instagram)
Medzi celebritami pretŕčajúcimi pozadie nesmela chýbať Kim Kardashian, ktorá si pyšne odfotila schudnuté krivky po pôrode. Zadok veľkosti XXL jej síce ostal, no depresie z nalepených tehotenských kíl sa u nej definitívne rozplynuli.
Carmen Ortega
Zobraziť galériu (16)
 (Zdroj: Twitter)
Z menej zvučných mien sa do širšieho povedomia v uplynulých dvanástich mesiacoch dostala Carmen Ortega s mimoriadne bujným poprsím. V rámci reklamnej kampane, ktorú fotila pri bazéne, však pred objektívom ochotne vypúlila aj guľaté polky.
Sofia Vergara v bikinách
Zobraziť galériu (16)
 (Zdroj: Instagram)
V závere roka sa o svoj sexi zadoček podelila kolumbijská herečka Sofia Vergara v náručí snúbenca. Kráska so štyridsiatkou na krku si spodný diel bikín strihu tango rozhodne môže dovoliť.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu