Utorok19. marec 2024, meniny má Jozef, zajtra Víťazoslav

Hriešne dvojičky z telky nafotili paparazzi: Preboha, ako dve hrozná!

Sexi dvojičky Karissa a Kristina Shannon sú známe účinkovaním vo viacerých reality šou. Zobraziť galériu (6)
Sexi dvojičky Karissa a Kristina Shannon sú známe účinkovaním vo viacerých reality šou. (Zdroj: Instagram)

LOS ANGELES - To je ale rozdiel! Nehanebné dvojičky Karissa a Kristina Shannon (26) sú v Amerike veľmi dobre známe. Peroxidové duo sa pýši mnohými erotickými fotkami, škandalóznym pornovideom, aj účaťou vo viacerých reality šou. Pre dievčiny je tiež typické prehnané líčenie a na verejnosti sa ukazujú prevažne zmachlené ako kraslice. Nedávno ich však paparazzi nafotili bez fasády. A je to veru zázrak, že ich spoznali.

Keď mali Karissa a Kristina Shannon sladkých osemnásť rokov, nasťahovali sa do hriešneho sídla Hugha Hefnera. Obe boli vraj jeho milenkami, no ako sa neskôr vyjadrili, nešlo o lásku. Skôr to brali ako príležitosť na zábavu a možnosť zviditeľniť sa. V priebehu rokov urobili viac takých bláznovstiev - pózovali nahé pre pánsky magazín, účinkovali vo viacerých reality šou a jedna z nich dokonca s priateľom nakrútila domáce sexvideo.  

O nehanebných dvojičkách je dobre známe, že sa im prieči prirodzenosť. Vlasy majú prehnane peroxidové, umelé mihalnice sú samozrejmosťou a neprirodzene veľké zadky a vnady pretŕčajú v provokatívnych outfitoch. Do ich základnej výbavy patrí tiež oranžové opálenie a hrubá vrstva mejkapu. 

Pred pár dňami si podarené sestričky vyšli do solária, kde na nich natrafili paparazzi. Tým sa podarilo blonďavé sexbomby zvečniť bez štipky mejkapu a s neupravenými vlasmi. Pozrite na ten rozdiel! 

Zlatíčka Kristina a Karissa Shannonové sa na verejnosti ukazujú dokonale upravené. Občas sú zmachlené až príliš.
Zobraziť galériu (6)
Zlatíčka Kristina a Karissa Shannonové sa na verejnosti ukazujú dokonale upravené. Občas sú zmachlené až príliš.  (Zdroj: Instagram)

Paparazzi nafotili blonďavé duo pri odchode zo solária. Nenalíčené dámy rozhodne nevyzerali ako sexice.
Zobraziť galériu (6)
Paparazzi nafotili blonďavé duo pri odchode zo solária. Nenalíčené dámy rozhodne nevyzerali ako sexice.  (Zdroj: profimedia.sk)

Viac o téme: Karissa ShannonKristina Shannon
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu