Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Len 15-ročná dcéra Paula Walkera vystúpila z tieňa: Krásna ako obrázok!

Meadow Walker Zobraziť galériu (11)
Meadow Walker (Zdroj: Twitter)

LOS ANGELES – Po prvý raz na verejnosti! Hoci sa Meadow Walker (15) ešte stále spamätáva zo šoku v podobe náhlej straty otca, ukrývať sa doma rozhodne nemieni. Tento týždeň preto pozbierala odvahu a ukázala sa v spoločnosti. Nedávno zosnulý Paul Walker (†40) by bol na očarujúcu dcéru právom hrdý.

Vystúpila z úzadia! Keď sa Meadow Walker dozvedela o tragickej autonehode svojho otca, z pochopiteľných dôvodov sa utiahla do súkromia a o bolesť sa delila výlučne v kruhu najbližšej rodiny. Krátko po pohrebe fešáka zo snímok Rýchlo a zbesilo sa však tínedžerka odhodlala vyraziť medzi ľudí. Dôvodom bola slávnostná premiéra dokumentárneho filmu jej hudobného idola Justina Biebera.

Ako informoval kanál E! News, Meadow sa objavila medzi hosťami, no po červenom koberci sa neprešla. V centre jej záujmu sa tak zrejme ocitol samotný film a nie prehnaná publicita. Školáčka je totiž Bieberovou skalnou fanúšičkou, o čom svedčí jej spoločná fotka zo zákulisia jedného z koncertov. Meadow sa v minulosti so spevákom osobne stretla, k čomu jej zrejme dopomohlo známe priezvisko.

Podľa portálu hollywoodlife.com je dcéra zosnulého herca stále otrasená, no nešťastný incident zobrala veľmi statočne. „Meadow je zdrvená a smúti, ale preukazuje obrovskú dávku vnútornej sily. Každý je v úžase, aká je silná. Jej rodina sa sústreďuje na to, aby na ňu dohliadala a chránila ju, no ona v podstate pomáha im,“ cituje svoj zdroj spomínaná webstránka. Nechajme sa teda prekvapiť, či brunetka bude raz kráčať v otcových šľapajách. Genetické predpoklady sladkého zovňajšku na to rozhodne má.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu