Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Kultová Bridget Jones je minulosťou: Plastiky ju zmenili na nepoznanie!

Renée Zellweger v roku 2010 a v súčasnosti po viacerých kozmetických a chirurgických zákrokoch Zobraziť galériu (17)
Renée Zellweger v roku 2010 a v súčasnosti po viacerých kozmetických a chirurgických zákrokoch (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES – Je z nej celkom iná žena! Hoci sa Renée Zellweger (44) blysla vo viacerých úspešných snímkach, miliónom divákov najviac utkvela v pamäti v príbehoch o legendárnej Brigit Jones. Herečka však medzičasom prešla radikálnou zmenou a dnes by ste ju na ulici zaručene nespoznali. Jej tvár pod rukami plastických chirurgov nabrala úplne odlišné kontúry.

Pochovala kultovú postavu americkej kinematografie! Reč je o Renée Zellweger, ktorá pred dvanástimi rokmi po prvý raz stvárnila svojráznu bacuľku hľadajúcu perspektívny vzťah. Pre mimoriadny úspech sa Briget Jones so všetkými trapasmi dočkala druhého pokračovania a v súčasnosti dokonca prebieha príprava tretej časti. V nej známa blondínka nepriberie, nakoľko má svoju podmienku štíhlej línie zakotvenú v zmluve. Ktovie však, či ju skalní fanúšikovia na plátne vôbec spoznajú. Herečka totiž podstúpila úpravu očí a ďalšie kozmetické zákroky na tvári.

Renée bola celé roky v Hollywoode známa nielen extrémne chudou postavou, ale tiež vpadnutými očami. V uplynulých dňoch však fotografov prekvapila viditeľnou korekciou viečok, liftingom tváre a zrejme aj botoxovými injekciami. V porovnaní s fotkami z minulosti tak filmová hviezda pôsobí ako celkom iná osoba. Má jasnejší pohľad, opticky väčšie oči a zanecháva výrazne mladší dojem.

Renée Zellweger sa na
Zobraziť galériu (17)
 (Zdroj: profimedia.sk)

V súvislosti s Brigit Jones sa Renée najčastejšie stretáva s otázkou, ako dokáže tak rýchlo nabrať kilogramy a vzápätí ich zase zhodiť. „V skutočnosti celý ten proces trvá aj rok. Keď vyjde film, ľudia ma v ňom vidia pribratú, pričom v skutočnosti som to už opäť ja – badateľne štíhlejšia. Málokto si však hneď uvedomí, že od nakrúcania ubehlo niekoľko mesiacov. Keď nie ste pod drobnohľadom verejnosti, zmena sa javí ako šokujúca, no v skutočnosti to tak vôbec nie je,“ prezradila plavovláska v dávnejšom televíznom rozhovore. Ako už ale bolo spomenuté, v treťom pokračovaní Bridget Jones's Baby si svoju stabilnú váhu bude môcť ponechať a žiadne drastické výkyvy ju nečakajú.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu