Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Bridget Jones šokovala celý svet: Má úplne inú tvár - je to ešte vôbec ona?!

Renée Zellweger pred šiestimi rokmi a v súčasnosti Zobraziť galériu (16)
Renée Zellweger pred šiestimi rokmi a v súčasnosti (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES – Už sa na seba vonkoncom nepodobá! Odkedy Renée Zellweger (45) začala podstupovať jednu plastiku za druhou, od okolia žne pomerne ostrú kritiku. S premenou vlastnej vizáže však neskoncovala a dnes má od svojej kultovej postavy Bridget Jones na míle ďaleko. Početné zákroky ju zmenili tak, že ju nespoznávajú ani najbližší.

Čo sa to s ňou stalo? Aj také otázniky vírili v hlavách hostí pri pohľade na Renée Zellweger, ktorá v pondelok zavítala na odovzdávanie cien Women In Hollywood Awards. Zatiaľ čo väčšina fanúšikov má herečku zafixovanú ako svojráznu Bridget Jones, ona sa s touto vizážou definitívne rozlúčila. Na červenom koberci totiž predvádzala celkom odlišné črty tváre. A paradoxne, akékoľvek plastiky vytrvalo odmieta.

Renée si to na prestížny galavečer namierila v sprievode hudobníka menom Doyle Bramhall II, s ktorým tvorí pár už od roku 2012. Zladená od hlavy po päty zaujala štíhlymi krivkami aj veľmi vkusnými kokteilovými šatami s dĺžkou po kolená. Fotografi však ani tentoraz nedokázali odtrhnúť objektívy od jej zmenenej tváre. Nemohli sa totiž zbaviť pocitu, že sa na nich pozerá celkom iná žena.

Zaujímavosťou je, že útla plavovláska sa zo sveta kamier stiahla, no rozruch, ktorý vyvolala, si patrične užíva. „Som rada, že ľudia si myslia, že vyzerám inak. Žijem odlišný, šťastný a plnohodnotnejší život. Som nadšená, že sa to zrejme prejavuje aj zvonka,“ povedala s istým nadhľadom na margo šokujúcej premeny. Drvivá väčšina fanúšikov však na zázraky neverí a zastáva názor, že blondínka to s plastikami jednoducho prehnala.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu