Streda8. máj 2024, meniny má Ingrida, zajtra Roland

Len 10-ročná dcéra Catherine Zety-Jones: Vymódenej mame z oka vypadla!

Catherine Zeta-Jones s dcérou Carys a synom Dylanom Zobraziť galériu (14)
Catherine Zeta-Jones s dcérou Carys a synom Dylanom (Zdroj: isifa)

NEW YORK – Jablko od stromu ďaleko nepadlo! Hoci má malá Carys ešte len desať rokov a plnú hlavu školských povinností, po boku očarujúcej Catherine Zety-Jones (44) sa jedného dňa určite nestratí. Už teraz si totiž cibrí módny vkus po vzore slávnej matky. Pozrite, ako sa pod herečkinou taktovkou parádi.

Akoby jej z oka vypadla! Aj keď sa 10-ročná ratolesť Michaela Douglasa ešte pravdepodobne hráva s bábikami, vplyv známych rodičov určite nezaprie. Zatiaľ sa síce črtami tváre na svoju mamu príliš neponáša, no spôsob jej obliekania hovorí za všetko. Catherine Zeta-Jones si s obomi deťmi vyrazila cez víkend do newyorských ulíc, kde sama pôsobila ako stelesnenie elegancie. Zahanbiť sa však nenechala ani je jej drobná dcérka.

Rodáčka z Walesu na popoludnie v spoločnosti ratolestí zvolila jednoduché čierne šaty, luxusnú bordovú kabelku a lodičky so zlatým lemovaním. Takto nahodená však paparazzov vonkoncom neprekvapila – tí sú totiž na jej skvelý vkus dávno zvyknutí. V centre pozornosti sa preto tentoraz ocitla aj Carys, ktorá sa takpovediac zladila s hviezdnou mamou. Takisto mala oblečené čierne šaty a elegantný svetrík s lemovaním. K outfitu si obula sivé lakované balerínky, ktoré pôsobili veľmi pohodlne a zároveň šik.

Obaja potomkovia hollywoodskeho páru mali hravú náladu a Catherine ich musela mierne usmerňovať. Čoskoro bude mať zrejme plné ruky práce najmä s 13-ročným Dylanom, ktorý vchádza do obdobia puberty. Po vzore Michaela Douglasa sa už teraz javí ako sympatický elegán a úspech u dievčat je zrejme len otázkou času.

Pre takmer 70-ročného veterána je pozitívnou správou, že jeho oslnivá manželka stále nosí svadobnú obrúčku. V médiách síce zarezonovali informácie, že pár krízu prekonal a znova žije pod jednou strechou, podľa magazínu People je však všetko inak: „Michael a Catherine nie sú opäť spolu. Ľudia sa v súvislosti s nimi príliš unáhlili.“ Ostáva len dúfať, že čoskoro sa šťastného konca ich manželských problémov naozaj dočkáme.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu