Streda8. máj 2024, meniny má Ingrida, zajtra Roland

Michael Douglas uprosil krásnu Catherine: Takto ho získala späť!

Catherine Zeta-Jones v spoločnosti doslova žiari, čo Michaela Douglasa nenechalo chladným. Zobraziť galériu (13)
Catherine Zeta-Jones v spoločnosti doslova žiari, čo Michaela Douglasa nenechalo chladným. (Zdroj: profimedia.sk)

LOS ANGELES – Koniec krízy? Hoci v Hollywoode vládne vlna rozchodov a rozvodov, Michael Douglas (69) a Catherine Zeta-Jones (44) sú na najlepšej ceste svoj zväzok zachrániť. Týždne síce žili oddelene, no podľa najnovších správ sa opäť delia o jednu domácnosť. Čím si oslnivá herečka získala polovičku späť?

Znova pod jednou strechou! Keď Michael Douglas oznámil médiám, že si s manželkou dávajú na istý čas vo vzťahu pauzu, už mal dávno zbalené kufre a bol odsťahovaný zo spoločnej vily. Dvojica sa ďalej venovala pracovným povinnostiam sólo, no zostávala v kontakte. A ako sa zdá, komunikácia a snaha zachrániť 13-ročné manželstvo sa vyplatila. Zaujímavosťou je, že podľa viacerých zdrojov prvý krok urobil práve hollywoodsky veterán.

„Michael požiadal Catherine, aby svojmu vzťahu dali ďalšiu šancu a ona súhlasila,“ prezradil informátor blízky známemu páru v rozhovore pre denník The Sun. Ten ale zároveň vysvetlil, že vychytených hercov nespájajú len vlastné ratolesti: „Nie je to len pre dobro ich detí. Keď je medzi nimi všetko v poriadku, je im spolu úžasne, svoje problémy si vydiskutujú doma.“

Chýry o tom, že Catherine a Michael sa s vysokou pravdepodobnosťou vrátia k sebe, sa kuloármi šírili už niekoľko dní. Spúšťačom sa stala herečkina účasť na viacerých spoločenských podujatiach, kde zažiarila s dokonalou úpravou a v top forme. Tú naposledy potvrdila cez víkend, keď sa v luxusnej róbe z dielne Dennis Basso objavila na charitatívnom večierku v New Yorku. Nielenže uchvátila svojím zovňajškom, no na ruke sa jej jagal svadobný prsteň. Nie je vylúčené, že manželia spolu tajne strávili aj deň narodenín, ktorý oslavujú spoločne.

Catherine Zeta-Jones
Zobraziť galériu (13)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu