Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Historický úspech: Slovenka získala na svetovej súťaži krásy tri tituly!

Denisa Pasečiaková sa stala Miss Bikini of the World a získala aj ďalšie dva tituly. Zobraziť galériu (22)
Denisa Pasečiaková sa stala Miss Bikini of the World a získala aj ďalšie dva tituly.

WUHAN - Opäť sa máme čím pýšiť! Prešovčanka Denisa Pasečiaková (24) bodovala na svetovej súťaži Miss Tourism Queen International 2013, ktorá sa konala v Číne. Blondínke sa tam podaril rovno trojitý zásah. V plavkách zaujala porotu tak, že jej udelila titul za najkrajšiu postavu. Bodovala ale aj oblečená - obsadila druhé miesto v rámci najkrajších večerných rób a tretie miesto v súťaži talentu. Ako sa páči vám?

Slovenky sa nestratia ani vo svete! Pred pár dňami sa v Číne konala súťaž Miss Tourism Queen International 2013. Išlo o desiaty ročník a našu krajinu na ňom reprezentovala Denisa Pasečiaková, ktorá pochádza z Prešova. Na súťaž ju vyslal odborník na ženskú krásu Jozef Oklamčák.

Blondínke sa podarilo zaujať porotu vo viacerých ohľadoch. Úplne najväčší úspech zaznamenala jej postava. Denisa sa totiž stala držiteľkou titulu Miss Bikini of the World 2013. Získala ale aj ďalšie ocenenia.

V rámci vedľajších titulov Slovenka zabodovala ako druhá najlepšie oblečená delegátka a stala sa tak 1. vicemiss Best in Evening Gown. Tretie miesto si zas vytancovala v talentovej súťaži. „Získať na svetovej súťaži 3 ocenenia sa zatiaľ nepodarilo žiadnej reprezentantke Slovenska v histórii. Na základe Denisinho úspechu môžeme povedať, že tu máme nielen pekné dievčatá so súmernou postavou, ale aj s talentom a vkusom v obliekaní,” zhodnotil plavovláskin úspech nám Jozef Oklamčák. Pozrite si v GALÉRII zábery zo súťaže krásy.



 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu