Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

FOTO ihneď po pôrode: Krásna manželka Michaela Bublého so synom!

Manželka Michaela Bublého so synčekom. Zobraziť galériu (10)
Manželka Michaela Bublého so synčekom. (Zdroj: Facebook)

LOS ANGELES - Kanadsko-taliansky spevák Michael Bublé a jeho manželka, argentínska herečka a modelka Luisana Lopilato, majú syna. Čerstvý otecko to oznámil prostredníctvom služby Instagram, kde zverejnil fotografiu, na ktorej jeho žena drží v náručí chlapčeka a on stojí vedľa nich.

"Sme nadšení a plní vďaky z príchodu nášho syna Noaha Bublého. Narodil sa dnes ráno, 27. augusta o 2:26 v kanadskom Vancouveri," napísal.

Tridsaťsedemročný držiteľ troch cien Grammy a 26-ročná modelka sa zosobášili 31. marca 2011 v argentínskej metropole Buenos Aires. Bublé bol v minulosti zasnúbený s dlhoročnou priateľkou Debbie Timuss. Dvojica sa rozišla a zároveň zrušila zásnuby v novembri 2005. Následne spevák chodil s herečkou Emily Blunt, s ktorou sa rozišiel začiatkom leta 2008. S Lopilato sa zoznámil v roku 2008 v jej rodnej Argentíne. Rodáčka z Buenos Aires, s ktorou sa zasnúbil v novembri 2009, účinkovala v jeho videoklipe ku skladbe Haven't Met You Yet. Trojnásobný držiteľ Grammy, ktorý na celom svete predal vyše 30 miliónov albumov, v apríli vydal ôsmu štúdiovku To Be Loved.

FOTO ihneď po pôrode:
Zobraziť galériu (10)
 (Zdroj: Facebook)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu