Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Tehotná sexica zvádza v dráždivej bielizni: A kde nechala bruško?

Luisana Lopilato aj vo švtrtom mesiaci tehotenstva predvádzala dokonalo štíhle krivky. Zobraziť galériu (4)
Luisana Lopilato aj vo švtrtom mesiaci tehotenstva predvádzala dokonalo štíhle krivky. (Zdroj: Ultimo)

NEW YORK – Stále má sexi krivky! Hoci sa modelka Luisana Lopilato (25) nachádza už v piatom mesiaci tehotenstva, na jej figúre niet po prvom potomkovi ani stopy. Radostné očakávanie si totiž nedávno spríjemnila zvodnou reklamnou kampaňou, v ktorej predviedla ploché bruško a bujný dekolt v podprsenke.

Aj po prvom trimestri má čo ukázať! Aj keď väčšina manekýnok si takmer celé tehotenstvo vychutnáva v súkromí a mimo hektickej práce, Luisana Lopilato sa lukratívnych zákaziek zatiaľ nevzdáva. Pri jej postavičke ako lusk na to totiž nemá najmenší dôvod. Vo švtrtom mesiaci požehnaného stavu sa bez váhania vyzliekla do spodnej bielizne značky Ultimo a v čipkovaných súpravičkách vyzerala priam úchvatne.

Argentínska kráska sa okrem úspešnej modelingovej kariéry venuje aj spevu a svojho času sa dokonca objavovala na televíznych obrazovkách. To, že pred pár týždňami pózovala pre najnovšiu kampaň výrobcu bielizne, nie je dielom náhody . Dávno predtým, ako otehotnela, sa totiž stala tvárou spomínanej značky. Kompetentní tento krok však ani s odstupom času rozhodne neľutujú.

„Luisana v našej novej letnej kolekcii vyzerá absolútne nádherne. Je to úchvatná budúca mamička a ako vždy vyzerá neuveriteľne sexi. Je fantastické, že môže všetkým budúcim mamičkám ukázať, že počas tehotenstva môžu vyzerať zvodne, ak nie ešte zvodnejšie,“ nechala sa počuť na adresu blondínky Michelle Mone (41), ktorá je bývalou modelkou a zakladateľkou Ultima. Zo závideniahodnej línie tehotnej hviezdy však musí mať radosť predovšetkým jej manžel, kanadský spevák Michael Bublé.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu