Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Chandler z Priateľov priberá ďalej: Aha, už má dvojitú bradu!

Matthew Perry s dvojitou bradou Zobraziť galériu (12)
Matthew Perry s dvojitou bradou (Zdroj: profimedia.sk)

LOS ANGELES – Na diéty zvysoka kašle! Hoci má Matthew Perry (43) po pracovnej stránke suchšie obdobie, svoj zovňajšok vonkoncom nerieši. Odkedy zabával fanúšikov ako Chandler v kultovom sitkome Priatelia, pribral nemálo kilogramov. Už sa mu síce vyformovala dvojitá brata, no herec si z nej očividne ťažkú hlavu nerobí.

Čo sa to s ním deje? Aj keď Matthew Perry do starého železa zďaleka nepatrí, svoj imidž už dlhší čas poriadne zanedbáva. Ani nie pred tromi mesiacmi sme vás na Topkách informovali, že sa charizmatický komik výrazne zaguľatil a na hlave mu pribudli šediny. K týmto nedostatkom si seriálový Chandler môže najnovšie pripísať aj dvojitú bradu.

O tom, že ručička na váhe mu naďalej stúpa, Matthew cez víkend presvedčil paparazzov na losangelskom letisku. Snažil sa síce maskovať šiltovkou a okuliarmi, no bulvárni fotografi ho bez ťažkostí identifikovali. Herec na tvári neskrýval prekvapenie, nakoniec však do číhajúcich objektívov vľúdne zamával.

Napriek tomu, že niekdajší miláčik žien je momentálne úplne mimo formy, na pohybovú aktivitu nezanevrel, práve naopak. „Mierim do Chicaga zahrať si wiffle ball na Wrigley Field. Vážne,“ informoval svojich priaznivcov prostredníctvom siete Twitter.

Za tukovými vankúšikmi americkej hviezdy sa pravdepodobne skrýva abstinencia od nerestí z minulosti. Matthew totiž pred rokmi podľahol alkoholu a drogám, ktoré ho priviedli na odvykaciu kúru do rehabilitačného centra. Odkedy sa vyliečil, závislostí sa stráni, no zrejme si ich kompenzuje kalorickými pochúťkami.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu