Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Chandler z Priateľov kruto zostarol: Ó, môj Bože, ó, môj Bože, veď vyzerá hrozne!

Uškriekaná Janice by už dnes do Chandlerovej postele asi nevliezla. Zobraziť galériu (8)
Uškriekaná Janice by už dnes do Chandlerovej postele asi nevliezla.

LONDÝN - Z jeho charizmy už nič nezostalo! Matthew Perry (46) je celému svetu známy najmä ako predstaviteľ Chandlera Binga z kultového sitkomu Priatelia. A hoci jeho tvár ľudia dokonale poznajú, je dosť možné, že dnes by okolo neho prešli bez povšimnutia. Kilá navyše, pribúdajúce roky a závislosť od alkoholu sa totiž na zovňajšku seriálového vtipkára nepekne podpísali. Pozrite!

Vyzerá to tak, že Matthew Perry má už svoje najlepšie roky za sebou. Hoci v dnešnej dobe je celkom bežné, že zrelí štyridsiatnici, či päťdesiatnici sú v top forme a vyzerajú fantasticky, tento herec k nim rozhodne nepatrí. V porovnaní s kolegom Johnom Stamosom alebo spevákom Ricky Martinom sa totiž o svoj zovňajšok vôbec nestará. 


Mohlo by vás zaujímať: 


Seriálový Chandler očividne obchádza fitnescentrum oblúkom. Tučný pupok schovávava pod neforemným oblečením a jeho druhú bradu nemožno prehliadnúť. Do očí bijú tiež výrazné vačky pod očami, či opuchnutá tvár. 

S úpravou zovňajšku si Matthew zbytočné starosti nerobí. Dôkazom je nevábne strnisko a treba uznať, že ani hercov účes nevyzerá príliš hviezdne. Že ho paparazzi pred pár dňami v uliciach spoznali, možno pokojne považovať za zázrak. So sympaťákom z obľúbeného seriálu už tento pán spoločného veľa nemá. 

Takto v sučasnosti vyzerá hviezdny Matthew Perry. Žiadna sláva, však?!
Zobraziť galériu (8)
Takto v sučasnosti vyzerá hviezdny Matthew Perry. Žiadna sláva, však?!  (Zdroj: profimedia.sk)

Viac o téme: Matthew PerryPriateliaChandler Bing
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu