Utorok14. máj 2024, meniny má Bonifác, zajtra Žofia, Sofia

Hollywoodske krásky v bikinách rozpálili pláž: Ktorá z nich je najsexi?

Cameron Diaz, Kate Upton a Leslie Mann (zľava doprava) predvádzali svoje krivky v bikinách. Zobraziť galériu (12)
Cameron Diaz, Kate Upton a Leslie Mann (zľava doprava) predvádzali svoje krivky v bikinách. (Zdroj: profimedia.sk)

BAHAMI – Vedia si užívať! Hoci herečky za svoj výkon pred kamerou inkasujú tučné sumičky, ich pracovné dni často nemajú konca a sú extrémne vyčerpávajúce. To však neplatí v prípade Cameron Diaz (40), Kate Upton (21) a Leslie Mann (41). Všetky tri dámy totiž po spoločnom nakrúcaní nahodili bikiny a predviedli svoje telá v morských vlnách. Ktorá z nich sa vám páči najviac?

Najskôr práca, potom zábava! V duchu tohto hesla sa tento týždeň odviazali hollywoodske stálice Cameron Diaz a Leslie Mann, ktoré do tajov kinematografie zasväcujú nováčika Kate Upton v pripravovanej snímke The Other Woman. Nakrúcanie sa medzičasom presunulo na Bahamy, a tak hviezdam nič nebránilo v tom, aby sa po filmovacom dni osviežili na pláži. Za majiteľky dokonalých kriviek sa síce považuje ostrieľaná Cameron a prsnatá modelka Kate, no tentoraz ich zatienila staršia kolegyňa.

Aby si herečky vyhodili z kopýtka presne podľa svojho gusta, nezabudli si do vody zobrať aj poháriky s alkoholom na potuženie. Inokedy vyšportovaná Diaz však tentoraz ukázala ochabnuté bruško podobne ako jej o polovicu mladšia kolegyňa. Paradoxne, v ukážkovej forme zažiarila Leslie, ktorá je zo ženského tria najstaršia. V modrých bikinách sa pochválila postavičkou ako lusk a na perách jej žiaril široký úsmev.

Fanúšikovia kyprejších vnád si zaručene prišli na svoje pri pohľade na figúru obdarenej Kate, pretože Leslie sa medzi krásky s výrazne ženskými krivkami nikdy neradila. V istom rozhovore však prezradila, koho prednosti v brandži sa jej pozdávajú najviac: „Megan Fox má lepšie prsia, aké som vôbec vo svojom živote videla!“ Ktovie, či pri obzeraní sexi plavovlásky Upton svoj názor neprehodnotila.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu