Utorok19. marec 2024, meniny má Jozef, zajtra Víťazoslav

Obrovský trapas Cameron Diaz: Na premiére megavýstrih... A nič v ňom!

Cameron Diaz na premiére komédie Všetky za jednu prekvapila zlým výberom outfitu. Zobraziť galériu (5)
Cameron Diaz na premiére komédie Všetky za jednu prekvapila zlým výberom outfitu. (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES – Šliapla vedľa! O tom, že ženská súťaživosť dokáže vyvolať naozaj poriadne ošemetné situácie, sa uplynulú noc na vlastnej koži presvedčila už aj Cameron Diaz (41). Tá sa totiž chcela postarať o poriadny rozruch a upútať pozornosť viac než odvážnym výstrihom. Ten však zíval prázdnotou a herečka sa znemožnila na celej čiare.

Tak toto jej naozaj nevyšlo! Keďže Cameron Diaz je zvyknutá na neustále obletovanie zo strany paparazzov, promovanie najnovšej komédie Jedna za všetky nezvláda práve najlepšie. Spolu s ňou sa totiž na červenom koberci pravidelne objavuje aj modelka Kate Upton, ktorú zviditeľnila mimoriadne štedrá nádielka v podprsenke. O odhalenie svojich ženských zbraní sa tak v pondelok večer pokúsila aj štíhla štyridsiatnička. Vďaka plochému hrudníku však bola okoliu iba na smiech.

Keďže v hlavnej úlohe spomínanej snímky sa blysli až tri dámy, o konkurenciu na včerajšej americkej premiére nebola núdza. Cameron však akosi neodhadla svoje možnosti a siahla po čiernych koktejlových šatách bez istiacich ramienok. Tie jej na prázdnom dekolte držali snáď iba silou vôle a herečkinej postave nijako nelichotili. Plavovláska síce rozdávala úsmevy na všetky strany, no na podobný strih outfitu by mala čím skôr zabudnúť.

Napriek viditeľnej snahe zatieniť kolegyňu Kate Upton sa Cameron neustále snaží zdôrazňovať, že ona sama dámskym intrigám vonkoncom nefandí. „Nenávidím súťaživosť medzi ženami. Chcem, aby uspela úplne každá,“ nechala sa blondínka počuť v nedávnom interview. Ak by sa ale jej slová zakladali na pravde, potom by sa pri svojich plochých proporciách o odhaľujúci kúsok garderóby zrejme nepokúšala.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu