Streda15. máj 2024, meniny má Žofia, Sofia, zajtra Svetozár

Nádherná Miss World opäť dobýja svet: Pozrite, aký kúsok sa jej podaril!

Z najkrajšej ženy planéty Priyanky Chopry sa stáva hviezda svetovej úrovne. Zobraziť galériu (8)
Z najkrajšej ženy planéty Priyanky Chopry sa stáva hviezda svetovej úrovne. (Zdroj: twitter, facebook)

BOMBAJ – Krásna a všestranne talentovaná! Aj takýmito prívlastkami by sa dala opísať Priyanka Chopra (30), ktorá získala šerpu a korunku Miss World už ako sladká sedemnástka. Odvtedy žne úspechy najmä na domácej indickej pôde, no vďaka hviezdnej spolupráci sa o nej opäť dozvedá celý svet. Koho svojím šarmom a talentom pritiahla ako magnet?

Exotika, ako sa patrí! Meno indickej krásky Priyanka Chopra sa vo všetkých denníkoch a médiách na zemeguli skloňovalo už v okrúhlom roku 2000, kedy ešte ako tínedžerka zvíťazila na najprestížnejšej súťaži krásy. No len čo sa skončili jej reprezentačné povinnosti najkrajšej ženy sveta, očarujúca brunetka nezaháľala. Stala sa z nej herecká siréna v Bollywoode a rozbehla aj kariéru v hudobnom priemysle. Výsledok? Už ako zvodná tridsiatka nahrala duet so žiadaným Pitbullom, ktorý nesie príznačný názov Exotic.

Nie je nijakým tajomstvom, že o spolupráci s rapperom Pitbullom snívajú hudobné hviezdy silného kalibru. Je preto značným prekvapením, že holohlavý umelec po letnom hite s Jennifer Lopez (Live It Up) či s Christinou Aguilerou (Feel This Moment) kývol na spoločný singel práve s Priyankou. Ľutovať však rozhodne nemusí. Exotická bohyňa totiž za svojimi kolegyňami v sexepíle nijako nezaostáva.

To, že letná vychytávka Exotic ju môže vystreliť na hudobné výslnie aj za veľkou mlákou, si krásna speváčka dobre uvedomuje. Spoluprácu s Pitbullom si však pochvaľovala aj pre niečo celkom iné. „Bola to fantastická skúsenosť. Pibull je nielen neskutočne talentovaný, ale aj skvelý chlap. Má nákazlivú energiu a entuziazmus, ktorý vás okamžite dostane do uvoľnenej nálady. Hudobná tvorba s ním je veľká zábava,“ prezradila Priyanka v rozhovore pre portál toofab.com. Či skladba má šancu uchytiť sa ako párty hit, posúďte sami z videa pod článkom. To zatiaľ obsahuje len zábery z príprav nakrúcania klipu.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu