Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Miss World 2013: Slovenka Chomisteková na skvelom 14. mieste, víťazkou Filipínčanka

Karolína Chomisteková na skvelom 14. mieste, víťazkou Megan Young z Filipín Zobraziť galériu (5)
Karolína Chomisteková na skvelom 14. mieste, víťazkou Megan Young z Filipín (Zdroj: SITA,FORZA)

BRATISLAVA - V prestížnej súťaži krásy Miss World 2013 Slovenskú republiku zastupovala Karolína Chomisteková, ktorá sa zo 131 dievčat dostala až na 14. miesto. Ako prezradila Zuzana Čižmáriková z agentúry Forza, Chomistekovej sa tak podarilo ako prvej žene v histórii Slovenskej republiky prebojovať do prvej dvadsiatky.

Podarilo sa jej tiež dostať do čela viacerých disciplín tejto súťaže a istý čas viedla celý bodový rebríček. Patrila tiež do víťazného tímu medzinárodného športového dňa a neskôr očarila aj svojím talentom. Hrou na husle sa dostala medzi 12 najlepších delegátok tohtoročnej svetovej súťaže krásy. Úspech zožala aj výberom ľudového tanca a kroja z umeleckého súboru Lúčnica. 

Karolína Chomisteková
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: FB, Forza)

,,Ďakujem Karolínke za úspešnú reprezentáciu Slovenska. Som na ňu pyšná. Jej skromnosť, trpezlivosť, dokonalosť a talentovanosť ju doviedli k úspechu, aký si právom zaslúži. Nikto jej nevezme, že je štrnástou najkrajšou ženou na svete s veľkým srdcom,“ povedala riaditeľka súťaže Miss Slovensko Magdaléna Šebestová.  

Karolína Chomisteková získala korunku slovenskej kráľovnej krásy 14. apríla 2013 počas finálového večera v Bratislave. Okrem titulu Miss Slovensko 2013 vyhrala aj ceny Miss Gosh, Miss Pierot a Miss Press.

Víťazkou súťaže Miss World 2013 sa dnes stala Megan Young z Filipín. Na druhom mieste skončila Marine Lorphelin z Francúzska a nasledovala ju Carranzar Naa Okailey Shooter z Ghany. Megan Young si korunku prevzala od minuloročnej víťazky, Číňanky Yu Wen Xia.

Ak chcete vedieť, ako chodí Karolína oblečená v bežné dni (mimo móla), pozrite si jej outfit na ženskom magazíne FEMINITY.sk

Karolína Chomisteková
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: FB, Forza)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu