Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Opitá hviezda ako neriadená strela: Prsník s bradavkou aj gaťky išli von!

Opitá Brandi Glanville si neustrážila krátke šaty, spod ktorých vykuklo poprsie aj nohavičky. Zobraziť galériu (7)
Opitá Brandi Glanville si neustrážila krátke šaty, spod ktorých vykuklo poprsie aj nohavičky. (Zdroj: profimedia.sk)

LOS ANGELES – Tá sa teda doriadila! Divoké žúry u osobností zo šoubiznisu síce neodmysliteľne patria k ich životnému štýlu, no Brandi Glanville (40) pri ňom neváha stratiť všetku svoju dôstojnosť. Tento týždeň sa opila pod obraz Boží a paparazzom vystrkovala do objektívu, čo sa dalo – spodnú bielizeň aj obnažené poprsie.

Nezvládnuteľná! Aj tak by sa dala nazvať bývalá modelka a hviezda z reality šou, ktorá si začiatkom týždňa poriadne vyhodila z kopýtka. Pri popíjaní alkoholických nápojov totiž neodhadla svoju mieru a prehnala to až tak, že bez opory nedokázala stáť na nohách. Nešťastníkom po jej boku sa stal mužský sprievod, ktorý sa snažil chrániť zvyšky jej cudnosti pred bleskami fotoaparátov. Jeho úsilie však vyšlo celkom nazmar.

Tvár televízneho programu Skutočné paničky z Beverly Hills má aj po prekročení prahu štyridsiatky úchvatnú figúru, a preto neváhala siahnuť po krátkych letných šatách bez ramienok. Tie si však počas svojho vystrájania neustrážila, vďaka čomu svetlo sveta uzrel jej pravý prsník s bradavkou aj kontrastné nohavičky z čiernej čipky. Jej spoločník sa síce snažil garderóbu dostať do pôvodného stavu, no v prípade podguráženej blondínky išlo doslova o Sizyfovskú úlohu.

Zaujímavosťou je, že Brandi takéto poníženie pred sebou samou a mediálnu potupu ani nevníma ako katastrofu, z ktorej by si mala zobrať ponaučenie. „Opila som sa s mojimi kamarátmi homosexuálmi, nie je to vražda. Všetci nám neustále posielali nápoje, len som bola slušná,“ bránila sa štyridsiatnička nasledujúce ráno prostredníctvom svojho účtu na Twitteri. Okrem silnej bolesti hlavy sa tak podľa nej vonkoncom nič nestalo.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu