Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Prsia, prsia a ešte raz prsia: Obdarená sexbomba na pláži kypela z bikín!

Kelly Brook predvádzala v bikinách zaoblenú figúru a kypré prednosti ako nikdy doteraz. Zobraziť galériu (13)
Kelly Brook predvádzala v bikinách zaoblenú figúru a kypré prednosti ako nikdy doteraz. (Zdroj: profimedia.sk)

MYKONOS – Jej prednosti sa neustále zväčšujú! Kelly Brook (34) si už dávnejšie uvedomila, že bez svojich prirodzených pätiek by si ako glamour modelka zrejme ani neškrtla. Po boku statného snúbenca si však figúru príliš nestráži a zaobľuje sa stále viac a viac. Muži v jej okolí voči vnadám derúcim sa z bikín vonkoncom nenamietajú. Sú ale takéto kypré tvary ešte stále sexi?

Je ju za čo chytiť! Keď Kelly Brook prepožičiavala svoju tvár a krivky renomovaným výrobcom spodnej bielizne, stelesňovala ideál mužských túžob. Objemné poprsie, driek do dvoch dlaní a dlhé štíhle nohy – to všetko jej dopomohlo k rozprávkovým honorárom a titulu najsexi ženy Británie. Odkedy sa však brunetka zamilovala do svalovca Davida Mclntosha, na pribúdajúce kilá si až taký veľký pozor nedáva. Na romantickej dovolenke v Grécku sa v bikinách predviedla ako pravá venuša.

Kelly sa na pláži premávala v modrých dvojdielnych plavkách, ktoré mali zrejme väčšiu veľkosť, než na akú sme u nej zvyknutí. Vrchný diel mal i tak čo robiť, aby kypré vnady udržal v súboji s morskými vlnami na mieste. Britská kráska sa nepochybne zaoblila aj v oblasti bokov, no jej snúbencovi to očividne neprekáža. Model a fitnes tréner v jednej osobe si svoju polovičku láskyplne objímal.

Keďže médiá si prírastok na váhe u obdarenej hviezdy všimli už dávnejšie, v kuloároch sa okamžite začali šíriť fámy o tehotenstve. Samotná Kelly pritom prvý prírastok na ceste nevylúčila. „Dúfam, že čoskoro budem mať dieťa. Rozhodne vstupujem do novej fázy svojho života. Som zasnúbená s niekým roztomilým, koho zbožňujem,“ štebotala o svojej láske magazínu The Star. Je tak celkom možné, že britskú venušu už čoskoro uvidíme vo svadobnom či dokonca s rastúcim bruškom.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu