Pondelok20. máj 2024, meniny má Bernard, zajtra Zina

Silikónová sexbomba vystavila telo v bikinách: Ups, vykúka jej rozkrok!

Nicole Austin alias Coco sa na etnú sezónu chystá s naozaj odvážnymi bikinami. Zobraziť galériu (8)
Nicole Austin alias Coco sa na etnú sezónu chystá s naozaj odvážnymi bikinami. (Zdroj: Twitter)

LOS ANGELES – Leto už cíti vo vzduchu! Aj keď si Coco Austin (34) môže odskočiť k vyhriatemu moru kedykoľvek počas roka, na kalifornskú sezónu nedá dopustiť. Patrične sa na ňu pripravila novou plavkovou garderóbou a zmenou profilovej fotky na webe. Bikiny v americkom štýle jej však ledva prekrývajú najintímnejšie partie.

Ukázala takmer všetko! O Nicole Austin prezývanej Coco je známe, že na vytvarovanie svojich kriviek v tvare presýpacích hodín si pod skalpelom plastického chirurga dopriala naozaj slušné množstvo silikónu. Vďaka vnadám a zadku vo veľkosti XXL pravidelne pózuje na dráždivých záberoch, ktoré sa medzi fanúšikmi tešia značnej obľube. Inak to nebude ani s čerstvým obrázkom, ktorý dotvára jej internetovú identitu.

„Snažím sa dostať do letnej nálady, tak som si zmenila profilovú fotku na Twitteri,“ informovala prsnatá blondínka svojich nasledovníkov. Aj keď by sa na prvý pohľad mohlo zdať, že ide o bežné fotenie silikónovej glamour modelky, nie je to celkom tak. Tenučké šnúrky bikín s motívom americkej vlajky a minimum látky spodného dielu sa postaralo o to, že Coco provokačne odhalila aj časť trojuholníčka medzi nohami.

Napriek tomu, že zákonná polovička rappera menom Ice-T už pred objektívom laškovala nespočetne veľakrát, svojim priaznivcom sa zatiaľ nezunovala. A aké je vlastne tajomstvo jej úspechu? „Cítim sa veľmi príjemne vo vlastnej koži. Preto milujem svoju prácu,“ vysvetlila nedávno prostredníctvom konta na Twitteri. Pri záplave extravagantných topánok s krkolomnými podpätkami a minimalistických outfitov v šatníku sa Coco podľa vlastnej mienky nemá na čo sťažovať.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu