Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Dcéra Lennyho Kravitza šokuje: Tvár a telo dievčatka, no hore bez!

Dospelá hviezda Zoë Kravitz sa s imidžom tínedžerky nechala nafotiť hore bez. Zobraziť galériu (7)
Dospelá hviezda Zoë Kravitz sa s imidžom tínedžerky nechala nafotiť hore bez. (Zdroj: V magazín)

LOS ANGELES – Toto by sa ockovi nepáčilo! Hoci sa Zoë Kravitz (24) už dávnejšie zaradila medzi dospelé celebrity, jej tvár a útla figúra stále odráža priam detskú nevinnosť. Dôkazom môže byť odvážny záber, na ktorom čokoládová kráska pózuje v známom magazíne. Od pol pása nahá pôsobí ako plaché dievčatko.

Umelecké gény padli na úrodnú pôdu! Reč je o dcére hudobníka Lennyho Kravitza a herečky Lisy Bonet, ktorá sa uchytila nielen vo svete kinematografie, ale aj v modelingu. Po boku Willa Smitha a jeho syna Jadena si strihla rolu v snímke After Earth, pričom dávnejšie sa zviditeľnila aj vďaka svojej kolekcii šperkov. Dnes hviezdi na stránkach čerstvého vydania magazínu V, kde odhodila zábrany a nechala sa zvečniť hore bez.

Napriek tomu, že Zoë Kravitz má na čiernobielej fotke oblečené iba nohavice, ide viac o umelecký počin, než umelý sexuálny podtón. Zaujímavosťou ale je, že prominentná dcéra na výslednom zábere 24-ročnú dámu zďaleka nepripomína. Jej krehké telo a minimálne nalíčená tvár zanecháva dojem, akoby patrila o desaťročie mladšej tínedžerke.

To, že sa Zoë narodila do rodiny s bohatým umeleckým zázemím a skúsenosťami zo sveta šoubiznisu, je pre ňu darom z nebies. Práve vďaka prezieravej Lise Bonet totiž ebenová krásavica nedoplatila na rýchly kolotoč a prílišnú pozornosť médií. „Moja mama mi vždy hovorievala, aby som vyčkala, kým budem presne vedieť, čo chcem,“ prezradila Zoë v priloženom rozhovore. Varovanie z matkiných úst vraj znelo: „Ak raz vstúpiš do žiary reflektorov, už to nebudeš môcť vrátiť späť.“ A čím by sa talentovaná dcéra chcela vlastne živiť? „Vždy som sa videla v divadle alebo ako nezávislá filmová herečka – toto ma vždy priťahovalo najviac. A zistila som, že aj ja som tak trochu priťahovaná k týmto typom projektov,“ dodala v spomínanom interview. Nechajme sa prekvapiť, kam to kráčajúc v maminých šľapajách Zoë vlastne dotiahne.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu