Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Pikantný trapas dcéry Lennyho Kravitza: Rázporok do nebies a nohavičky von!

Zoë Kravitz si na červenom koberci neustrážila rázporok a ukázala spodnú bielizeň. Zobraziť galériu (8)
Zoë Kravitz si na červenom koberci neustrážila rázporok a ukázala spodnú bielizeň. (Zdroj: SITA)

NEW YORK – Toto by sa ockovi nepáčilo! Hoci Zoë Kravitz (25) svojich slávnych rodičov zatiaľ zatieniť nestihla, jej meno v šoubiznisových kruhoch rozhodne nepatrí k neznámym pojmom. To je jeden z dôvodov, vďaka ktorým sa čokoládová kráska uplynulú noc blysla na prestížnom podujatí. Odvážnou róbou si však na červenom koberci vyrobila poriadny trapas. Pod šaty vpustila objektívy fotografov, ktoré zachytili jej najintímnejšie partie. Šťastie, že ich zakrývali nohavičky.

Nehoda, či nebodaj zámer? Aj keď by sa Zoë Kravitz mohla spoliehať na slávne priezvisko, v šoubiznise sa obracia, ako vie. Nádejná speváčka, herečka a modelka preto neváhala a obetovala 25 tisíc dolárov na exkluzívny galavečer v priestoroch Metropolitného múzea. Popri najväčších hviezdach v luxusných šatách síce stavila na jednoduchosť, no tému vintage nezvládla celkom podľa svojich predstáv. Priamo na červenom koberci jej totiž vykúkali nohavičky.

Dcéra hudobníka Lennyho Kravitza nedávno prešla výraznou zmenou účesu, keď sa nechala odfarbiť na blond. Slávnostné podujatie MET Gala absolvovala v bordovej kreácii z dielne Michaela Korsa. A práve tá jej pred fotografmi narobila poriadnu šarapatu. Pomerne hlboký a voľný výstrih si americká celebrita ustrážila, no to sa nedá povedať o jej príliš vysokom rázporku. Pri pohľade z profilu totiž odhaľoval ružové nohavičky.

Zoë síce provokatívnym outfitom šliapla vedľa, no môže byť celkom pokojná – nebola jediná. Okrem nej sa o zábery spodnej bielizne postarala Kim Kardashian či Rita Ora. V prípade prominentnej ratolesti je väčšou škodou to, že sa do objektívov vôbec neusmievala a pôsobila otrávene. Žeby aj pre ňu toto podujatie stratilo svoje čaro? „Vyzerá to ako najlepšia vec na svete, myslíte si, že to bude pompézne a úžasné a uvidíte všetkých tých slávnych ľudí. A potom tam prídete, je tam horúco, príliš veľa ľudí a každý do vás strká,“ nešetrila minulý rok kritikou snobská Gwyneth Paltrow.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu